Thursday, April 19, 2012

Fem Tips til Nailing din jobbintervju

Hvis du er som de fleste andre, glede du sannsynligvis ikke særlig jobbintervjuer. Med mindre du er klar vil et jobbintervju sikkert være blant de mest stressende tingene du har å gjøre i livet ditt. Er det noen tips som vil hjelpe? Selvfølgelig er det!


De fem tips nedenfor, hvis tatt til hjertet og handlet på, får du en fordel over ca 80% av alle jobbsøkere hvem gjør liten eller ingen forberedelse til samme jobb intervjuet. Som kan faktisk være det største tipset i seg selv- og et tema som kjøres gjennom alle fem tipsene nedenfor - forberedelse.


Jo mer du forberede seg på forhånd, jo mer sikker på du vil gå å intervjuet, og jo mer sikker på du vil vises under intervjuet.


Så, uten videre forsinkelser, her er de fem tipsene som vil sette deg foran konkurransen på din neste jobbintervju:


1. Har alle grunnleggende fakta om deg selv riktig rehearsed i tankene dine. Disse inkluderer utdanning, hobbyer, interesser og tidligere arbeidserfaring. Prøv å skråstille hva du sier om utdanning, dine interesser og roller som du har hatt i dine jobber til dato for å vise hvorfor du ville være en ideell kandidat for denne jobben.


Forsterke din jobbsøknad med reelle bevis av hva du har gjort i tidligere stillinger. Ikke bare gi en grunnleggende ett eller to ord beskrivelse av din rolle - forseggjort på den. Gi bestemte beskrivelser av enkeltaspekter av arbeidet du gjorde. Igjen, prøve å fremheve eksempler på oppgaver som du har utført, og som gjør du perfekt for jobben du har søkt på.


3. Kontroller at du viser entusiasme for jobben du er blir intervjuet for. Husk intervjuer leter etter noen de føler vil være ideell for rollen som annonseres. Hvis du kommer over som har svært liten interesse i posisjon, tror du at du vil bli tilbudt det? Kontroller at du gjør dine undersøkelser om selskapet tilbyr jobben og rollen som jobben selv slik at du gir et godt inntrykk av din kunnskap på intervjuet.


4. Før du kommer til intervju arbeidet ut hvilke ferdigheter og kvaliteter som du føler at du trenger å utføre jobben du er å søke og tenke på så mange gode eksempler som mulig av hvordan du har vist disse i ditt arbeid og privatliv hittil.


5. Gjør et forsøk med ditt utseende. Husk at første inntrykk er det eneste visninger intervjuer kommer til å ha av dere, så går alle ut for å gjøre disse første inntrykk antall. Tenke på hvilke typer tegn kvaliteter og personlighet kvaliteter du tror noen gode på jobben du har søkt på ville demonstrere, og prøve å komme over på intervjuet som har disse egenskapene.


OK, har det du ut... fem tips som vil sette deg foran de fleste av konkurrentene i noen jobbintervju. Være forberedt på, være enthused, ser bra ut, har kunnskapen du trenger, og være trygg... du lander jobben av dine drømmer på et blunk!

No comments:

Post a Comment