Tuesday, April 10, 2012

Hvordan du starter din stemme Over karriere, del 1

Hvis du har noen gang blitt sa at du har en fantastisk stemme, så kan du har tenkt på å gjøre bruk av det store stemmen på en profesjonell måte som sanger, hallomann eller som en stemme over talent. Voice over, eller legge til stemmen din i reklame og innspilte meldinger, kan være en meget lukrative-feltet for en trenet talent. Hvis du ønsker å få opplæringen som er nødvendig for å lykkes som en stemme over talent så er her noen ting som må gjøres.


Men først før jeg gir trinnvise instruksjoner til en karriere i stemme, Husk en ting: alle slag av stemmene er nødvendig i kommersielle verden: lav stemmer, whiny stemmer, grusete stemmer, flat stemmer og selv gjennomsnittlig stemmer. Så, selv om du ikke har en klassisk "god stemme" kan du angi feltet hvis du har vilje. Her er hva du bør gjøre.


1. Ta fungerende klasser:


Ja, ta fungerende klasser, hvis du er i en storby. Finne et kurs og registrere i den. Hvorfor fungerende klasser? Du trenger å vite hvordan du oppretter tegn som "snakker" i en kommersiell. Bare å ta en animasjon klassen vil ikke gjøre det. Du må starte prosessen organisk. Det er ikke om stemmen, men det handler om hensikten under stemme som figurer stemmen.


2. Ta en stemme Over klasse


Etter at du har åpnet deg selv opp for tre måneder i en klasse handle, tid til å flytte inn i detaljene med en stemme over klasse. I La er den beste ressursen http://www.voiceoverresourceguide.com. Det viser alle studioene, i tillegg til alle klassene i La På toppen er http://www.voicecaster.com og http://www.kalmenson.com.


3. Begynne å trene hjemme


I tillegg til klassen, lytte til alle og enhver kommersielle på TV og radio. Etterligne dem. Plukke opp magasiner og lest høyt annonseteksten som om den var en kommersiell. Bli så vant til din stemme at stillhet lyder galt.


4. Finn din nisje


Når du har fått et håndtak på instrumentet - stemmen din - du trenger å vite hva omådet er, og av foreningen, hva markedet er. Er du stilig BMW stemme, New hamburger fyren, Don Pardo spillet Vis vert? Du kan være alle tre og mer. Å vite alt som du kan gjøre vil hjelpe deg med tillit og retning når markedsføre deg selv.


Så, starter du studerer, oppbevare praktiserer og prøve å finne ut hvor din stemme ville passe på best.


I neste artikkel vil jeg diskutere hvordan komme demo-hjul klar og gjort, hvordan finne en agent, og hvordan å bestille jobben.

No comments:

Post a Comment