Thursday, April 5, 2012

Rollen til CD mestring ingeniører

Hvis en artist har noe håp om sangene spilles på radioen, er det avgjørende at deres grov blanding er godt mestret. Ofte er den beste måten å gjøre dette til å ansette en CD mastering engineer. Professional CD mestring ingeniører kan gjøre en god anstendig blanding-lyd og en god blanding lyd fantastisk. Det er flere ting som gjør CD mestring ingeniører. Teknikere som arbeider med kunstneren å bestemme hvilken rekkefølge som sangene vises på CD-Romen, og de likestiller volumet av ulike instrumenter i hver sang og over hele CD. CD mestring ingeniører kan også legge til flere definisjon og klarhet instrumenter på en sang. De kan deretter justere intros og ender av sanger, velge tidsrommet mellom sanger og legger til krysstoninger eller andre effekter hvis behovet være.


Rekkefølgen som sanger vises på en CD kan ha stor innvirkning måte CD utvikler seg når spilte. Hvis likelydende sanger er plassert etter hverandre på en CD kan det foreslå mangler i songwriting eller gjøre lytterne tror kunstneren har et begrenset utvalg. Også, noen CDer kan fortelle en fortellende hvis i riktig rekkefølge. I siste instans er det opp til CD mestring ingeniører å arbeide med artistene og velge sangrekkefølgen på CD-Romen.


Det er viktig at instrumenter i en sang og sangene på CD-Romen er på en passende volumnivået. I en bestemt sang, må de forskjellige elementene være blandet på riktig måte for at sangen å høres bra. Mastering engineer kan gi klarhet og definisjonen til forskjellige instrumenter i en sang. Ingeniør har også oppgaven med å sikre at lydnivået på tvers av alle sangene er like, for å hjelpe CD lyden mer sammenhengende mens du fortsatt forlate rommet for dynamics.


CD mestring ingeniører bestemmer også hvor mye tid som det skal være mellom sangene på CD-Romen. De visne og crossfade intros og avslutninger av sanger å gjøre dem flyte bedre.


CD mestring ingeniører har oppgaven med å gjøre en grov blanding av en CD klar for offentlig konsum ved å justere lydnivåene og pacing sporene på en måte som får frem best i materialet.

No comments:

Post a Comment