Monday, April 16, 2012

Sal kjedsomhet bort og holde din motivasjon på arbeidsplassen

Her er noen self help tips om hvordan å jage bort kjedsomhet og holde deg motivasjon på arbeidsplassen som forhåpentligvis vil øke din karriere suksess.


Aldri gjøre den samme aktiviteten for to lang, som vil drepe din motivasjon


Prøv å ta pauser hver halve time. Få og gå eller gjøre noen strekker oppgaver - bra for jobb-motivasjon


Prøv å veksle mellom to kjedelig aktiviteter. Dette vil redusere kjedsomhet i begge aktivitetene med 50%, og dermed øke motivasjon


Hvis du har noen andre med deg som gjør den samme jobben, prøve å bytte jobber med personen, det vil øke arbeid motivasjon for begge.


Snakke om din jobb å en sympatisk lytter som kan gi deg oppmuntring og dermed få til motivasjon


Det er motiverende å belønne deg selv når du har gjort en jobb vel


Hvis du har en uninteresting jobb igjen for å gjøre, kan du skrive det ned og pin den et sted i arbeidet stasjon slik at du kan se det, og stadig bli påminnet om det før du gjør den. Det er motiverende.


Prøv å gjøre arbeidsmiljøet mer attraktivt ved å feste opp noen motiverende ord eller noen hyggelig veggen plakater, fortrinnsvis noe som gjør deg smile. De 'Dennis True' postere er virkelig flott for din motivasjon for jobben.


Hvis du er tillatt, kan du prøve å spille noen dempet musikk mens du arbeider. Dette kan øke din jobb motivasjon


Skrive ned en liste over ikke-så-interessant jobboppgaver som du har gjort, og heng det opp. Det forteller bare deg at hvis du har gjort det før, så du kan sikkert gjøre det igjen.


Hvis det er mulig, holde en liten potteplante nær arbeidet stasjon; se den vokse er en fantastisk kilde til inspirasjon og motivasjon.


Relaxment kan gjøre deg mer motivert for arbeidet ditt, ta tid til å slappe av, bare lene seg tilbake og Lukk øynene og nynne en favoritt melodi for et minutt eller to. Men ikke faller sover!


De fleste av poengene for økende jobb motivasjon nevnt ovenfor er selv forklarende, men jeg ønsker å utdype ett poeng og det er belønne deg selv! Dette er en taktikk som jeg har funnet for å arbeide underverk med meg når det gjelder motivasjon på jobb. Hvis du er ferdig med å gjøre en jobb, har du hver høyre og grunn til å belønne deg selv. Hvis oppgaven var involvert en kjedelig én eller én som alle mer en tidsfrist.


Belønningen har ikke å være noen store ting. Det kan være noe sånt som spandere på deg selv på en god middag i en favoritt restaurant, eller det kan være en enkel sjokolade bar Hvis du har en søt tann. Men hvis du er en vekt watcher det ville være best hvis du kan kjøpe deg noe materiale som ikke bare gå ned strupen. Hvis det er noe som kan vises i arbeidet stasjon, og det er alt bedre. Mange slike søte (men det er praktisk talt ubrukelig) baubles er tilgjengelig i de fleste gavebutikker.

No comments:

Post a Comment