Sunday, April 8, 2012

Ta av med Flight trening skoler

Lære å Fly


Flight trening skoler gi mange mennesker med sjansen til å realisere sine drømmer for å fly. Uansett om du er interessert i en karriere som en pilot flyselskap, eller bare håper å forfølge flying som rekreasjonsbruken hobby, flight trening skoler er første skritt på reisen. Fra begynnelse leksjoner på bakken, til i opplæring flygning og første solo flyturen, flight trening kan gi deg ferdighetene som trengs for å mestre kunsten å fly. Hvis du har alltid yearned å ta av i vill blue yonder, kan du vurdere å melde deg på en av de mange tilgjengelige flight trening skolene over hele landet.


Å få en Pilot-lisens


Akkurat som med biler, må du være lisensiert til å fly et fly. Pilot's lisens vil i tillegg angi hvilken flytype du tillates å fly. Mange flight trening skoler vil hjelpe deg å sikre en pilot lisens og viderekobler deg mot høyre fly for målene dine. Kravene for å få en lisens angis av FAA. Ligner på en drivende eksamen, hvordan du skaffer en pilot lisens krever tar en skriftlig eksamen og å ta en test flight med en FAA sensor. I tillegg må du vil logge mellom 30 og 40 timer flyturen tid før du tar din eksamen. Flight trening skoler vil gi all informasjon og flygende erfaring du må passere din eksamen.


Hva du kan forvente fra Flight trening skoler


Flight trening skoler er vanligvis plassert på mindre flyplasser som ligger over hele landet. Begge bakken trening og flytur kreves for å bestå eksamen FAA, og de fleste flight skolene har fasiliteter å gi begge typer trening. Du kan forvente å lære alle disse på flyturen trening skoler:


* Prinsippene for flyturen – grunnleggende aerodynamikk og fysikk som knyttet til hvordan fly er i stand til å fly.


* Flight forskrifter – FAA mandated regler og lover som gjelder alle aspekter av flyturen.


* Meteorologi – hvordan Været mønster påvirker muligheten til å fly og flying under vanskelige forhold.


* Navigasjon – hvordan skal utføres fagmessig et kurs ved hjelp av kontrollene for fly og utstyr


* Radio kommunikasjon – når og hvordan du bruker Innenbords kommunikasjonen systemer å kontakte air flyplassene for trafikk-kontroll og mål.


* Flight instrumenter – bruken og trenger for instrumenter på kontrollpanelet.


* Menneskelige faktorer – hvordan pilot feil og rettelse bidrar til sikkerheten for flight


Forutsetninger for Flight trening skoler


Mens flying er absolutt en exhilarating erfaring, kan flight trening skoler være et dyrt trekk. Mange programmer for flyturen gir deg muligheten til å ta en første fly for et lite gebyr før du forplikter deg til programmet for å sikre at du er egnet for fly. Flere ting du bør vurdere før du registrerer deg for flyturen trening skoler inkluderer å få en medisinsk sertifikat luftfart og lære så mye som mulig om pilottjenester ved implementering uten faktisk å fly et fly. Det er noen verdifulle ressurser som CD-treningsprogrammer og manualer som kan hjelpe deg både før og under flyturen trening.

No comments:

Post a Comment