Friday, April 20, 2012

Tips For å administrere arbeidsplassen Stress

En av de beste måtene for å hindre eller håndtere arbeidsplassen stress er arbeide planlegging. Et planleggingsverktøy er en god investering for å forbedre deg selv i de fleste områder av livet, inkludert jobben. Du må forstå at det er ingenting som en svært rutinemessige arbeid som ikke krever noen planlegging. Troen på at det vil gå alene er galt. Selv aktiviteter som kan gjøres på en daglig basis kan bli bedre hvis det er god planlegging involvert. Overalt finnes det rom for forbedring, bedre metoder som er ennå å bli implementert, og problemer som må løses. Og for alt dette må skikkelig planlegging. La oss ta en titt på de ulike trinnene som er involvert i planlegging for en uke. Det er den beste måten å planlegge arbeid for en uke å opprettholde en planleggingsregnearket for søkefunksjoner. Nå, vennligst husk at dette er bortsett fra rutinemessige arbeid som er gjort i office.


Følgende trinn vil hjelpe deg å gjøre en planleggingsregnearket for søkefunksjoner.


Ta en ganske stor ark og dele den inn i antall arbeidsdager i office.


Kolonnen for hver dag bør videre inndelt i morgen og ettermiddag-økter.


Dele opp jobben som skal gjøres, og tilordne hver del til en opptatt person.


Bestemmer du deg på som en del av oppgaven som skal gjøres på hver dag, og på hvilken del av hverdagen.


Du kan sette et kors merke etterfulgt av bekymret personens initialer på denne delen av dagen som du foreslår å gjøre den bestemte delen av jobben.


På slutten av dagen, hvis jobben er gjort sette en sirkel rundt korset.


Hvis jobben ikke er gjort, bære over korset og legge det til neste dags kors.


På denne måten, kan på slutten av uken, du finne ut hvor mye av arbeidet ble gjort hver dag og påfølgende planer kan gjøres for følgende uker. På denne måten kan du planlegge for en uke eller en måned, avhengig av dine behov.


Mens du er utkastet planen og beregne utgifter, må du aldri glemme det faktum at tid betyr penger. Men din plan bør være realistisk også. Det er ingen skam i time ut en tidsplan som ville bety at du må bryte tilbake for å møte en frist for å fullføre oppgaven på første mulige dato. Og det er om planlegging.


Du kan få mer gratis planlegging ressurser ved å gjøre et søk på nettet.

No comments:

Post a Comment