Monday, April 30, 2012

Er en Travel pleie karriere a drøm?

Avgjøre hvilke job å arbeide etter at college innebærer mer hjernen cellene som de fleste aktivitetene. I motsetning til de bestemmer seg for hva bilen for å kjøpe eller hva klær for slitasje, man må gi beslutningen om sin grunn fordi det vil påvirke din lykke og livskvalitet for de neste tre til fire tiårene.


Folk flest mener at en karriere i travel pleie er ting som drømmer er laget av. For de øyeblikket følger denne karriere banen... enig de fleste som har opplevd dette livsstil i at det er en flott måte å lage en levende, men er det noen som hevder og gjendrive dette. Men alle enige om at det er helt opp til deg om din karriere i travel pleie blir til en drøm.


Hvordan du starter på en karriere i travel pleie?


La oss dele svaret i to deler: reise og sykepleie. Vi vil håndtere den sistnevnte først. For å være i stand til å forfølge en karriere i reise nursing, må du selvfølgelig være utstyrt med en scorte pleie grad. Nå noen kan besitte ettall-år-vitnemål og kaller seg fagfolk, men dessverre for dem, ikke alle sykehus eller healthcare arbeidsgivere godta at nok legitimasjon. Hvis du bare har en yrkesrettet grad tucked under beltet, ville deretter kanskje du heller forfølge en karriere innen omsorg å gi stedet travel pleie. Omsorgspersoner, tross alt få fortsatt å reise over hele verden. Alt kommer ned til ferdighetene.


Den andre halvparten av en Travel Nursing karriere er på reiser. Så du er stolt innehaver av en pleie grad og du er behørig lisensiert til praksis pleie. Det neste trinnet å takle deretter er å lære hvordan du går om dine reiser. Fleste foretrekker å søke rekruttering organer for hjelpe i denne materie. Disse organene er ably erfarne i å hjelpe folk som er interessert i å gjøre en formue i travel sykepleie. Men du må pass opp! Det finnes flere rekruttering byråer som kan bare være en lurendreier til Visp pengene dine unna. Og husk, ved hjelp av sine tjenester gjennomsnitt betale noen avgifter og hvis avgifter er høy i noen tilfeller så vær forsiktig og vær på vakt. Stille spørsmål, og ikke gå med noen etaten som du ikke føler blir 100% ærlig med deg, og hvis det avgifter er ut av linjen deretter finne en annen byrå, eller du kan alltid gå den alene.


Noen ting du bør vurdere når du reiser er behovet for en Passport-konto. Først, ta kontakt med ambassaden i landet ditt og se hvis de trenger visum. For det andre må du kontrollere at alle pleie dokumentene, bevis at du er uteksaminert fra en hederlig skole og har bestått nødvendig eksaminasjoner, godkjennes alle behørig. En karriere i travel pleie kan bety å hoppe fra ett land etter hverandre, slik at det ville definitivt redusere stress-nivå hvis alle dine papirer, selv din CV, støttes med gyldig referansedokumenter.


Hvordan du justerer eller innlate seg på et liv reise sykepleieskole?


Erfarne travel sykepleiere gi oss med masse råd og tips for å sørge for at første gang sykepleiere i denne bestemt karriere vil ha en enklere overgang til feltet.


Dobbeltsjekk alt


Minst tre til fem dager før avreise må du kontrollere at du ikke har glemt noe. Opprette en kontrolliste av alle viktigste og kryss dem av listen som du pakke dem. Fra dokumenter til klærne du har pakket, må du kontrollere at alt i listen er stod for. En karriere i travel pleie er en krevende jobb og etterlater lite rom for feil, så det er best å starte på riktig måte.


Forskning din Destination(s)


En reise pleie karriere krever at du å gå til forskjellige land møte ulike mennesker og tilpasse til ulike kulturer. Undersøker destinasjoner på forhånd vil hjelpe unngå misforståelser, redusere mulig kultur sjokk og i utgangspunktet bare gjøre oppleve mye morsommere og mindre stressende.


Be om en tidlig flytte-in


En tidlig flytte er foreslått av erfarne travel sykepleiere, fordi det gjør at du kan slappe av og puste litt før embarking på din nye reise nursing jobb. Gjøre deg kjent med stedet og folk. Og best av alt, nyt nye severdighetene fordi en av de store perks av å ha en karriere i travel pleie er selvfølgelig... reise.


Mens kompensasjon og perks er helt enestående fordi Travel Nursing karriere er en så høy etterspørsel, og høylig søkte etter posisjon som det er litt vanskeligere å sikre enn de fleste andre pleie-stillinger. Som et resultat, de fleste arbeidsgivere er svært kresen så sørg for at du har det som trengs. Og hvis du ikke gjør det, deretter forbedre dine ferdigheter (utdanning og / eller erfaring), eller finne en annen sektor av pleie yrke å gjøre din karriere.

No comments:

Post a Comment