Monday, April 9, 2012

Opprette videospill som moro-karriere

Liker du videospill? Du slå videospill etter å ha spilt en gang? Føler du at spillene er altfor lett? Vel, det høres ut som du har en lidenskap for disse ting, så du bør gå der ditt hjerte fører deg.


Hvis du på punktet der du tenker om din karriere, foreslår jeg at du gjør hva du liker å gjøre. Du bør vurdere en annerledes kurs av handlingen: majoring i noe du virkelig nyte... noe du kan gjøre i timevis uten følelse som du arbeider i det hele tatt. Og hvis du er som mange andre, denne 'noe' ville spille videospill.


Det er rett! Du kan faktisk få en jobb å skape og/eller spille videospill. Nedenfor er en liste over noen av yrkene som er tilgjengelig for de med en grad i videospill.


1) Video spill programmerer


Gameinformer magasin nevner at, videospill programmerere er "hjertet og sjelen" av industrien. De er som er ansvarlig for å opprette koden nødvendig for å få videospill skal fungere. Og i motsetning til det mange tror, ikke alltid jobben enkel. Spill programmering ofte innebærer å skape komplekse funksjoner og algoritmer ofte ganger mer utfordrende enn programmer som er opprettet i Corporate America.


Faktisk spillet programmering er ikke kanskje riktig kurs for alle søker en spill-karriere, men hvis du var beslutter å gå inn i feltet datamaskin likevel, hvilken jobb ville være morsommere... koding neste Halo, eller arbeide på en kjedelig, summing-trommelen stykke programvare ikke navnet?


2) Spill-Tester


Som betatester spill er det en posisjon der du virkelig ville få betalt for å spille videospill. I henhold til gjeldende spillet testingsverktøyet Doug D. fra Electronic Arts, han si som betatester spill du ville "gå over forskjellige komponenter av et spill og se etter ting som bare ikke gir mening." Du ville også "bryte spillet," betyr at du ville "gjøre en normal bruker ville gjøre og tilfeldigvis se noe gå galt."


Doug Powell videre legger til at videospill testing er et bra sted å starte for unge mennesker som ønsker å "bryte inn i bransjen." For å få slik er en posisjon i det best å ha en "lidenskap for spill" og noen utdanning. Doug anbefaler en grad, eller noen form for et høyere utdanning.


3) Videospill Animator


Animatører er ansvarlig for å koordinere bevegelsen av videospill tegn. Å utføre, krever mer enn å trekke noe på et stykke papir, som i henhold til Alex Jones, en etablert spillet animator, oppstår etter en rekke "idédugnad, chilling, spiller, planlegging og testing" med programmerer. Men når opptatt arbeid er gjort, spill-animator vil endelig få en sjanse til å gjøre hva han eller hun gjør best... animere. Alex Drouin sier han likte best om hans jobb var "å kunne komme det sent i morgen, sitte bak hans computer, sette på en flott CD, og deretter opprette sprø animasjon som vil ende opp i et spill som vil bli sett over hele verden av spillere." Med en grad i spill, det er sikkert mulig!


4) Sound Designer


Lyd designere er ansvarlig for å lage musikk og lydeffekter av videospill. Spill musikk er opprettet, enten fra digitale kilder eller virkelige stimulering. Ettersom bli mer avansert for videospill-konsoller, favorisere mange lyd designere sistnevnte når du bestemmer om hvilken type musikk de ønsker i spillene de arbeider på. Oppretting av passende lydeffekter, på den annen side, krever noen ganger mer kreative eksperimentering.


Skal lykkes til å designe spill lyder er det best å: 1) har en interesse i både musikk og lyd, 2) har kunnskaper om opptaksutstyr og 3) være kjent med typer musikk og lyd som brukes i dagens mest populære videospill. En spill-grad vil bidra til å utvikle disse talenter og ferdigheter.


5) Spilldesigner


Spill designere er ansvarlig for å lage opplevelsen av et bestemt spill. Charles Perry, en spill-designer, summerer det ved å si "hovedoppgaver av designer er å sikre at spillet er gøy."


Wells videre legger til at spillet designere er ansvarlig for makro og mikro nivå design. Makro nivå design innebærer "å finne ut kjernen mekanikerne av spillet; rekke nivå ser, power-ups, etc." Mikro-design omfatter utvikling av den "faktiske nivåer og øyeblikk til øyeblikk gameplay innenfor de nivåer... fiender, objektene og bestemte måten du støter på disse fiender og objekter."


God spillet designere bør åpenbart har en interesse i videospill sammen med noen tegningen og programmering ferdigheter.

No comments:

Post a Comment