Saturday, April 14, 2012

Intervju skjevhet: Å overvinne de stille styrkene jobber mot deg

Din jobbintervju er i morgen. Du vet at ditt utseende vil saken, slik at du polsk skoene dine og børste håret. Du realisere din intervjuer vil ha din CV i hånden, så har du kommet forberedt på å forklare hvert minutt detalj inkludert på den. Du har selv gjort praksis intervjuer og forberedt ditt svar på alle spørsmålene knep. er du klar? ikke ennå.


Det er fortsatt en enkelt type forberedelse du bør gjøre som kan gjøre eller knekke intervju-vite hvordan du håndtere mulige biases av intervjueren. Du trenger denne kunnskapen på grunn av en enkel virkelighet; intervjuene er subjektive, uansett hvor mange objektive indikatorer er innført. Under intervjuet kan bli menneskelige, og alle bærer med seg noen forutsetninger om ulike typer mennesker. Til tross for det som kan være gyldig forsøk på å forlate disse forutsetningene i prosessen, selv de mest inderlige intervjuer kan være å la noen av disse biases make their way into beslutningsprosessen. Den beste kandidaten for en jobb er mang en gang sendt i intervjuprosessen grunn av skjevhet. Du ønsker ikke å være en av dem.


Du sannsynligvis ikke til å kunne endre selve bias i korte varigheten av intervjuet, og du vil kanskje ikke kunne gjenkjenne det med så mye annet går. Du kan imidlertid øke sjansene for at intervjuer ikke gjelder deres biases eller forutsetninger mot deg. Dette betyr forbereder mulig biases av intervjueren før du støte ham/henne. Du må derfor gjenkjenne de mest sannsynlig biases har mot deg og forberede seg til å ta opp disse biases i intervjuer å minimere deres innflytelse.


Å påpeke fortegning


Mange folk tror biases surround synlige forskjeller som mennesker har, som rase, kjønn eller utseende. Dette er sant. Men biases kjøres vanligvis mye dypere og forutsetninger er gjort om en rekke andre potensielle forskjeller du kan ha med din intervjuer. Intervjueren kan ubevisst gjør antakelser om deg basert på måten du snakker, din alder eller noen av bakgrunnsinformasjonen du har oppført på din CV.


For å finne ut noen av biases at kan overflaten, kan du gi noen trodde på kommentarene som folk har gjort for deg i det siste som overrasket deg. Har folk trodde du var mye yngre eller eldre enn du egentlig er? Har de antok at du var mindre intelligent grunn av din aksent? Har du blitt merket på grunn av måten du kle? Har folk vært overrasket over å lære noe særlig om deg? Lag en liste over noen av disse forutsetninger eller hindringer som kan hemme på intervjuer fra å se deg som den beste kandidaten.


Bruke vennene dine til å legge til din erindring. Spør dem hva førsteinntrykk av du var. Kolleger fra fortiden er spesielt verdifull siden de vet at du i en atmosfære av arbeid og arbeide antrekk. Hvis du har venner lese gjennom din CV og lage en liste over fem setninger som de ville gjøre om deg basert på din CV. Be dem om å begrense deres svar til informasjon på CVen og forklare dine mål i øvelse, slik at du få ærlige svar. Du kan kombinere disse setningene med de folk har gjort om deg i siste, og holde en liste hendig med alle disse forutsetningene.


Teknikken Inundation informasjon


Når du får en følelse for du gjør inntrykk og biases folk kan ha mot deg, sørg for at du adressere dem. Du bør fortsatt være fokusert på å vise hvorfor du er en kvalifisert kandidat til jobben. Derfor, samtidig som den gir overbevisende svar på spørsmål til intervjueren, Mette svarene dine med informasjon som vil også angre biases. Her er noen forslag:


1. Samsvarer med sin tale og atferd. Det er generelt en god idé å matche din intervjuere i sin tale og virkemåtene for etikette formål. Hvis intervjueren formell i sin tale, skal du også. Hvis de sitt med strak, slouch ikke. Dette vil bidra til å redusere forutsetninger som de gjør om deg basert på forskjeller de oppfatter de har fra deg.


2. Erkjenner & snurre den. Hvis du kan fornemme en skjevhet, ikke vær redd for å ta opp hva det er du tror blir holdt mot deg. Hvis du har en aksent, forklare hva du gjøre for å gjøre deg forstått. Hvis du er ung, Legg merke til det, men også forklare hva din alder legger til og fokusere mer på opplevelser du har hatt på, som gjør at du er verdig av plasseringen. Hvis du er en kvinne som arbeider i et mannsdominerte yrke, forklarer hva du kan legge til posisjonen veldig spesielt fordi du er kvinne. Gjør et poeng å vise verdien av aspektet i spørsmålet.


3. Finn en tilkobling. Når du får sjansen til å stille dine egne spørsmål på slutten av intervjuet, arbeide for å opprette en tilkobling til din intervjuer. Spør dem hva de liker om det aktuelle selskapet og kommunisere din evne til å forholde seg til noen av de egenskaper som han eller hun identifiserer. Gjør et poeng av smilende og prøver å være vennlig. En åpen, kommunikative stil fra din side er nyttig for å løse eventuelle negative biases vedkommende ubevisst skal holde mot deg.


4. Kommunisere potensialet ditt Bridge bygningen. En kandidat til en vellykket jobb er ikke bare noen som kan gjøre jobben, men noen som kan arbeide i organisasjonen er kultur og kunne gjøre jobben godt i det lange løp. Intervjuere med biases kan anta at du ikke vil passer godt inn i organisasjonens kultur på grunn av forskjeller. Kommunisere din evne til å arbeide med forskjellige personer, tror fra forskjellige perspektiver, og være åpent sinn. Gi eksempler. Spør om bedriftskultur og snakke om din evne til å arbeide med og forholde seg til forskjellige personer.


5. Gjør det en styrke. Har du hatt å håndtere dette noen som har vært partisk før på grunn av noe om hvordan du er? Bruk erfaringen for å vise din intervjuer hvordan du overvant vellykket en problemer. Understreke læring og vekst du opplevd resultatet. Dette kan hjelpe intervjueren gjenkjenne at deres egen bevisstløs skjevhet er påvirket deres visninger. Kontroller at du ikke antyde på noen måte at din intervjuer er forutinntatt. Din jobb i intervjuet er å vise at du er en høyt kvalifisert person utstyrt for å gjøre jobben som du bruker. Critiquing din intervjuer er ikke et skritt i riktig retning.


6. Anta at du er den beste personen til stillingen. Har du lagt merke til at det er mye vanskeligere å sitt med strak når du føler seg ned i Dumper? Fleste vise sine følelser i én måte, eller en annen, og vender en partisk intervjuer er sannsynlig å hisse noen alvorlige følelser av sinne, frustrasjon, ødeleggelsen eller tap. Det er viktig å presse gjennom disse følelsene under intervjuet slik at det ikke påvirke din demeanor under resten av intervjuet. Du kan bestemme senere om du vil jobbe for selskapet intervjuer representerer.


7. Gjør det en vane. Endelig komme inn i vanen med å bygge bias prep i intervju-prep. Bygge disse teknikkene i svar og praksis si dem slik at du er komfortabel i intervjuet. Har en venn som rollespill partisk intervjuet. Gjøre det realistisk. Hvordan vil du møte denne situasjonen i praksis?


Intervju skjevhet finnes, men det trenger ikke påvirke ditt potensial til å bli ansatt. Bruke disse teknikkene til å øke muligheten for å få hyret basert på kvalifikasjoner og motivasjon i stedet for å være utelukket på grunn av intervjuer skjevhet.

No comments:

Post a Comment