Tuesday, May 1, 2012

Forbedre din CV gjennom Volunteerwork

Mange mennesker har problemer med å finne måter å forbedre sine gjenoppta. Når du er i en jobb, er det ofte vanskelig å få nøyaktig aktivitetene som du vil tilordnet for. Du kan være veldig gode på hva du gjør – som gjør det enda vanskeligere å grenen av og gå videre, fordi de ikke kunne ha råd til å miste du.


En av de beste måtene rundt dette er å melde seg frivillig i fritiden. Din CV behov for å bli stadig bedre – sitte ikke rundt gjør det samme gamle tingen, spesielt hvis du er vurderer å bytte linjer med arbeid. Ved volunteering_ for lokale organisasjoner, kan du ofte få relevant erfaring i områder som din arbeidsgiver ville aldri risikere å tilordne du arbeider.


Mange lokale organisasjoner er desperate for å få hjelp, og vil ta noen på noe. Det er svært enkelt å få senior plasseringer på forskjellige komiteer, som vil legge verdifulle padding til din CV. Du bør bare gå og spør om de må alle å hjelpe i bestemt område du er interessert i.


Du kan vanligvis bruke dette som en mulighet til å få en "mentor" – Hvis de har de som arbeider på det når du bruker, de vil vanligvis bli glad for å lære deg slik at du kan hjelpe. Det er en fin måte å lære nye ferdigheter. Selv om du ikke har tenkt på veksling karriere felt, kan du bruke frivillig arbeid som en måte å opprette en "samtale forrett" på din CV.


Personer som intervjuer du vil snakke om noe du har til felles. En interesse i en bestemt veldedighet eller kirke eller samfunnet vil alltid gnist en samtale, og det er til deg å gjøre det en god en. Du kan også vanligvis får noen gode historier å fortelle – mesteparten av arbeidet vil være interessant, og til toppen av er det oppfyller også. Du kommer til å hjelpe deg selv ut samtidig som du hjelpe ut noen andre – en dobbel fordel.

No comments:

Post a Comment