Wednesday, May 23, 2012

Gjenoppta Tips For teknisk Grads

Hurdles vender du dagens ny teknologi Nyutdannede er det samme som med andre næringer. En av de største hindringene for nye grads i forbereder en første gjenoppta det er gjerdet "Nei-erfaring". En hi-tech grad kan ikke ha noen formell erfaring med teknologi i en reell situasjon. Mens denne hinder er best å overlate lenge før du oppgraderer ved søker sysselsetting deltid eller heltid i teknologi eller et internship, faktum gjenstår at du kan komme ut av college med bokstavelig talt ikke praktisk erfaring i din store.


Forbereder en IT-CV der du har ingen "ekte" erfaring en karriere-målfeltet kan være en utfordring. Det er viktig når disponere CVen IT å huske på hva lederne som ansetter, vil være søker når du leser din CV. I tekniske arena er ferdigheter, utdanning og opplæring høyt på listen over elementer som lederne som ansetter skanne IT CVen.


Lisa Lowe søkt profesjonell assistanse på henne igjen, og innser at hun opplevd en betydelig problemet ved ikke å ha et internship i et teknisk felt under sitt belte før oppgradering. I tillegg, innså hun ferdigheter som hun hadde fått i Agder var litt bak hektiske etterspørselen av dagens marked og hun trengte for å oppnå ytterligere opplæring i noen av de mer moderne teknologiene. Disse lærer opp målene ble nevnt i begge ledelsen sammendrag og i den medfølgende følgebrev.


Ved å inkludere en ferdigheter-kategori i den øverste halvdelen av den første siden av henne det gjenoppta, blir Lisas CV mye mer "brukervennlig" til ledere som ansetter. Lisa var ganske sikker på at hun ikke ønsker å starte sin karriere som en programmerer, men var interessert i å arbeide med databaseteknologi. For å understreke dette, hennes databaserelaterte ferdigheter er oppført først, og en omtale av hennes preferanse ble gjort i sammendraget. Ved å fokusere på denne retningen med sin karriere, var hun også de-emphasizing sin manglende opplæring i mer moderne programmeringsspråk som Visual Basic og C.


Mange ganger, råder gjenoppta bøker nye grads å liste coursework i de store å illustrere hva jobb-søkere gjorde i skolen. Mens dette kan gi en idé om dine Akademisk bakgrunn, hjelper det ikke å gjøre du eller din IT-CV som skiller seg ut som noen som selskapet bør intervju. Det også viser ikke hvor du har assimilert og brukt formell utdanning. Et prosjekt sammendrag som beskriver hvordan du har brukt ferdighetene kan bedre betjene å skille din IT-CV fra CVer av andre fersk grads. For eksempel i Lisas CV, Project-Synopsis ble inkludert i delen utdanning i den øverste halvdelen av den første siden og gir noen "kjøttet" til hennes erfaring.


Sysselsetting loggdelen i en ny grad CV er ofte den vanskeligste delen å komponere, spesielt hvis du ikke har en internship, samarbeidende eller relaterte opplevelse under beltet. I stedet for å konsentrere seg på hva finnes ikke i erfaring, kan du prøve å konsentrere seg om hva er til stede. Se etter ferdigheter som kreves av arbeidsgivere som ikke kanskje er blitt undervist på college. Flere og flere selskaper leter etter godt avrundet ansatte som ikke bare kan gjøre de tekniske aktivitetene, men som kan arbeide med publikum, arbeide i et team og vanligvis får på en positiv måte. Fremheve dine lagånd, kommunikasjonsferdigheter og din entusiasme for å arbeide hardt.


"Vi se etter ferdigheter, men vi ser også for noen som kan komme i arbeidsmiljøet," sier Jeremy Hopwood, CEO av Tsaba nettverk (www.tsaba.com) i Franklin, Tennessee. "Hvis du har riktig innstilling til å arbeide i vårt team, vil vi gi deg med spesialisert trening vi trenger."


Lisa hadde jobbet i hele hennes college karriere i en høy-offentlig-kontakt posisjon å gi kundeservice på teknisk salg av selge i detalj programvare og maskinvare. Denne erfaringen viste at hun hadde muligheten til å fungere med folk som trengs for teknisk assistanse, eller som var i en omstridte ramme i sinnet. Hun hadde utmerket kommunikasjonsferdigheter, god forhandling ferdigheter og en sterk forståelse av forretningsdrift. Ved å bringe i henne det fortsette i forbi arbeid historie som demonstrerer positiv ferdigheter og arbeidsrutiner, er hun vist å være noen som er vant til et høyt stress arbeidsmiljø, som kan arbeide med mennesker, og som er trolig svært trainable for firmaets bestemte behov.


Hvis det er du internship eller samarbeidende læring erfaring, husk å ta med at kategori i IT gjenoppta i erfaring. Detalj project parameters, diskutere ferdigheter utøves, og disponere sammenheng med posisjon i forhold til organisasjonens overordnede operasjonen. Sørg for å markere det var oppnådd og hva betydelige bidrag ble gjort. Når du skriver innholdet i CVen, kan du skrive descriptively til dekkende arbeidet og ferdigheter som er oppnådd.


"Min praksisplasser og borettslag var min beste selger punkt med min utdannelse kommer andre," sier Robert Higgins, en sivil ingeniør med Barge, kjørekar Sumner og Cannon i Nashville, Tennessee. "Jeg hadde jobbet fulltid som en Engineering tekniker gjennom min hele college karriere, og det førte direkte til fulltidsjobb. Opplevelsen var uvurderlig."


Annen informasjon som er nyttig å ha på en hi-tech grad CV inkluderer Gjennomsnittskarakter (Hvis over 3,5-tommers), medlemskap i profesjonelle organisasjoner, stipender og utmerkelser, frivillig arbeid og civic engasjement. Informasjonen av denne typen på en IT-CV viser et godt avrundet bilde av hvilken type ansatt selskapet ville være å få.


Å utvikle en intervju-vinnende det gjenoppta kan være en utfordring. Gjør investering å markedsføre din skoleutdanning profesjonelt kan være en klok beslutning. Vi skrive det fortsetter hver dag for noen av de raskeste movers innen IT. Gi oss en samtale Hvis du føler at du er klar til å fremme din høyteknologiske karriere.

No comments:

Post a Comment