Thursday, May 24, 2012

Berører Telecommuting

Jeg har spennende nyheter Hvis du ønsker å bli hjemme med din dyrebare babyer, men fortsatt trenger en ukentlige lønnsslipp. Hvis du tror du ikke kan gjøre begge deler, er jeg her for å fortelle deg at du kan! Den offisielle ord for hva jeg snakker om det "Telecommuting", men det er også kjent som et arbeide hjemme jobb.


Hvis du er ny til konseptet lar meg fortelle deg en rask oversikt over betydningen. I utgangspunktet er en telecommuting jobb mye som en jobb utenfor hjemmet. Du arbeider for en arbeidsgiver, du har tilordnet plikter, du ofte gjøre en timepris, mottar en lønnsslipp og gjøre alt dette hjemmefra.


Forskjellene fra utenfor hjemmet til inni er at du ofte ikke mottar alle typer fordel som du ville utenfor hjemmet. For eksempel, vil ikke du motta helse forsikring, betalt ferie, betalt sykefravær eller ferie. Du mottar fordelen er luksusen av arbeider inne din hjem og være med barna.


Første skritt for å bryte inn i dette feltet


Hvis telecommuting gjør interesse er du det noen grunnleggende ting du trenger å vite for å komme i gang. Du må først, vet hvor du finner de legitime arbeidsplasser. Internett er fylt med svindel, og det er viktig at du vet hvor du finner de legitime arbeidsplasser. Følgende er bare noen av de store ressursene på Internett som gir mange legitime ledige stillinger.


GRATIS NETTSTEDER:


www.WAHM.com


www.Craiglist.org


www.ABYZNewslinks.com


www.Workaholics4hire.com


GRATIS NYHETSBREV:


www.TelecommutingAnswerLady.com (som er mine ukentlige nyhetsbrev)


www.Workoptions.com


www.HomeJobStop.com


Betalt medlemskap nettsteder


Du absolutt trenger ikke å betale for å få tilgang til legitime jobb kundeemner, men det er to nettsteder som er legitime og tilbyr mange kundeemner, og de er:


www.HomeJobStop.com


www.teleworkrecruiting.com


Hva jobber og betaler du kan forvente


Jeg er ofte spurt hva typer jobber er tilgjengelige og hva man kan gjøre hjemme. Først, jeg er glade for å si at det finnes like mange typer stillinger for luften eller via telekommunikasjon som de som jobber utenfor hjemmet. Alt fra kundeservice til salg til markedsføring til dataregistrering til medisinsk transkripsjonstjenester og mye mer!


Lønnstypen skal variere fra posisjonen til posisjon, men gjennomsnittlig lønn synes å rekkevidde fra $8.00-$ 14.00 en time. Det finnes unntak for dette, og det vil ærlig avhenge av din erfaring i et bestemt felt og hva selskapet du komme inn. Og det er sjansene for å flytte oppover i mange telecommuting selskaper så hold det i tankene også.


Les dette før du bruker


Det er så viktig at du realisere å få en jobb i hjemmet er ikke lett, og vil ta tid. Ikke bare det, men konkurrentene vil være tøff, og du trenger å stå over resten. Å være profesjonell med følgebrevet og CVen og eventuelle oppfølging er nøkkelen.


Kontroller at du Stavekontroll en maniac og skreddersy hver følgebrev og fortsetter til den bestemte jobben du bruker.


Jeg vil anbefale du har en profesjonell CV skribent lage en vinnende følgebrev og CV for deg. Du kan finne en rimelig og kreative CV skribent på www.resumeasap.com.


Og i en endelig notat med dette emnet, må du huske å alltid være profesjonelle i all korrespondanse. Hvis du ikke får en jobb som du brukte for ikke e-post arbeidsgiver angrily fordi du ikke mottok posisjonen. Jeg har mottatt denne stor tip fra en arbeidsgiver om dette emnet. Og tro det eller ei, dette skjer alt for ofte.


"Ikke brenne broer. Når du mottar et brev som sa du ikke fikk jobben, sende en høflig svar som ber at informasjonen holdes på fil og uttrykke din interesse i blir vurdert for fremtidige åpninger. Det er ingenting å være fått etter voicing noen sinne eller harme på ikke å bli valgt. "


Linda Stacey


Hva utstyr som er nødvendig


Akkurat som arbeider utenfor hjemmet må visse ting å gjøre jobben. Du må ofte alle eller noen av følgende:


Hjemmekontor


Datamaskinen


Skriveren


Høyhastighets Internett (i de fleste tilfeller)


2dre telefonlinjen (noen ganger)


Faksmaskin (noen ganger)


Stille miljø


Avhengig av oppgaven kan du trenger noe som jeg ikke har oversikt over. Hvis du er en transcriptionist kan du for eksempel trenger en fot pedal eller noe av at naturen. Og det er også tilfeller der du ikke trenger alt utstyret jeg nevnt. En opplagt ting må i alle tilfeller av legitime sysselsetting er en datamaskin og Internett-tilgang.


Avsluttende tanker


Vær spesielt oppmerksom på at det ofte tar mye lengre tid å finne og få telecommuting arbeid og arbeid utenfor hjemmet. Markedet er svært konkurransedyktige, og selv om det er mange flere jobber nå da noen år siden, det er også mye mer konkurranse. Så vennligst ikke tror at du vil få en jobb i morgen så det er ikke sannsynlig å skje.


Vedvarende er nøkkelen. Ikke gi opp dette skjer. Jeg tro godt at der there'sa will there'sa way. Det kan ta måneder, men når du mottar velkomsthilsen til en stor telecommuting plassering det vil være verdt det!

No comments:

Post a Comment