Tuesday, May 22, 2012

Seks Tips For A bedre Engineering CV

En av de mest sentrale elementene av suksess i en Jobbsøk er CVen og engineering CVen kan ofte være ett av dokumentene vanskeligere å utvikle. Engineering CVen er engineering jobben seeker markedsføring Primærdokumentet som selger produktet – kompetanse og erfaring av teknikeren. For å være effektive, må en engineering CV fange oppmerksomheten til leseren i 35-45 sekunder. En god CV for engineering vil utvide den oppmerksomheten span til over ett minutt. En vellykket CV spør leseren til å kontakte jobb-søkere. Suksessen til jobbsøk dreier i kraft, effektiviteten av det første skrittet – CVen.


Ingen vet din bakgrunn og erfaring som er bedre enn deg. De fleste ingeniører kan få grunnleggende om deres prosjekter og oppleve ned på papiret på en fornuftig måte. Hva de fleste ingeniører som skrive sine egne CVer har problemer med å lage som selger til leseren. Her er seks tips for å gjøre din engineering CV selge.


1. Velg beste organisatoriske formatet. De fleste CVer er skrevet i kronologisk format (tid i omvendt rekkefølge), men det betyr ikke at kronologisk valget er best for deg. En kombinasjon-formatet kan være best. Kombinasjon-formatet er jevnt balansert mellom ferdighet angi beskrivelse, prestasjoner og sysselsetting historie, med fordelen er at prosjekter kan være markert for større trøkk.


2. Anta at din CV skal vises på en dataskjerm, i stedet for på et stykke papir. De fleste CVer er sendt, mottatt og administreres via PC. Det betyr ikke at dokumentet må være trist og stygg, visuelt. Mange ingeniører som har bilder eller bilder av prosjektet fungerer har god suksess med å opprette en CD-ROM-portefølje av disse bildene.


3. Gjøre helt sikker på at dokumentet blir feilfritt. En feil i en CV kan ofte være morderen mellom to nært matchende kandidater. Ingeniører er ventet å bli detalj-orientert slik en feil i engineering CVen gjenspeiler dårlig på mulige fremtidige resultater.


4. Finne en balanse mellom mange ord og mangel på detaljer. Arbeidsgivere vil se detaljer om arbeidet historie og utvikling av erfaring, men de trenger ikke å vite alt. Det faktum at du var Den leder i Cub Scout-tropp er irrelevant. Holde informasjon som er viktig for målet om å oppnå et intervju.


5. Tror "ferdigheter" heller enn "jobb plikter". Hva gjorde du skiller seg ut fra mengden? Hvordan kom du opp med en måte å gjøre ting bedre, mer effektivt, eller for mindre kostnader? Hva vant utmerkelser for deg? Informasjon som dette vil være det som gjør du tiltrekke oppmerksomhet og putte din engineering CV på toppen av stakken.


6. Holde det positive. Grunn til å forlate en jobb, Tilbakeslag, mislykkede initiativer, etc., har ikke et sted på en engineering CV. Arbeidsgivere søker personer som kan bidra med, har en positiv holdning, er entusiastiske og har vellykket utført lignende jobbferdigheter i siste. Konsentrere seg om kommunikasjon disse problemene, og unngå detracting informasjon.


Husk, CVer ikke får jobb-folk få jobber. CVer få intervjuer. Mest første gang jobbintervjuer er gjennomført via telefon, i stedet for i person som de pleide å være. Kontroller at du er forberedt på at telefon når de ankommer. Og kontroller at du har en engineering CV som vil gjøre telefonen ringen!

No comments:

Post a Comment