Wednesday, May 30, 2012

Hvordan velge en terapeut

Velge en terapeut er en rite av passasjen for mange. Det er en erklæring om at du trenger støtte fra en profesjonell for et problem som en ikke kan løse gjennom ressurser for hånden. I enklere termer betyr det betaler noen for sin kompetanse til å løse et problem du har. Og terapeuter er tilgjengelige til deres kundens behov i mange områder av livet. Den vanligste typen terapeut er en psykoterapeut, noen med en avansert grad og lisensiert i deres tilstand for å hjelpe enkeltpersoner med å bedre deres mentale og emosjonelle helse. Disse terapeuter kan ha spesialiteter i sorg terapi, familieterapi, gruppe terapi eller par terapi - men prinsipper og opplæring er de samme, og sluttresultatet er å gi folk mer kontroll gjennom å ha en bedre forståelse av deres liv og omstendigheter. Disse type terapeuter hjelpe med akutte problemer som ekteskap nummer eller død av en nær person, men også møte med folk over lengre sikt å hjelpe med problemer som angst, depresjon, selvtillit eller vanskelige forholdet forhold.


Et yrke som har blitt populært det siste tiåret, er at av massasjeterapeut. Som folk har blitt mer attuned til selvforvaltning og ta vare på kroppen, har Massasjeterapeuter vokst i etterspørselen. Dette er en krevende jobb fysisk, men en som nurtures mange Massasjeterapeuter åndelig og relationally. Og så lenge samfunnsmessig etterspørselen etter en forbedret livskvalitet fortsetter, Massasjeterapeuter vil spille en rolle i dette. Som vil fysiske og arbeidsrelaterte terapeuter. Også kjent som PTs og OTs, disse profesjonelle har en interesse i å gjenopprette fysiske helse til enkeltpersoner som har gjennomgått kirurgi eller lidd en ulykke.


Al av disse terapeuter spille en betydelig rolle i å forbedre livskvaliteten for andre og utlede stor verdi fra å hjelpe, enten dette er gjennom mentale, følelsesmessige eller fysiske midler.

No comments:

Post a Comment