Monday, May 21, 2012

Career Builder: Ved hjelp av jobb Boards For mer enn jobber

Hvis du er som de fleste arbeidssøkere, har du registrert din CV på stor jobbwebområde boards som Career Builder, Monster, TheLadders.com, Headhunter, osv. Men er du klar over plethora av god informasjon og jobb søk-verktøy som er tilgjengelige på disse nettstedene i tillegg til ledige stillinger?


Ta CareerBuilder.com for eksempel. Hovednavigasjon sidene på Career Builder er "Hjem", "Finne jobber", "Innlegg CVer" "Jobben varsler", "My Career Builder", "Råd og ressurser" og "Karriere messer". Mest online jobb jegere bruker vanligvis finne jobber og innlegg fortsetter sidene. Omtrent halvparten kan registrere deg for varsler for jobben. Career Builder tilbyr to inndelinger som kan være de mest verdifulle delene til jobbsøkere, men ikke alle besøkende vil lese dem. Disse inndelingene på Career Builder er "Råd og ressurser" og "Messer karriere".


Av spesiell interesse på CareerBuilder.com er du delen "Råd og ressurser". I denne delen har Career Builder ti forskjellige deler i ulike fag fra videreutdanning å gjenoppta tjenester som finansielle råd. På toppen av siden uthever Career Builder fire artikler av spesiell interesse for jobbsøkere. Disse artiklene Roter med jevne mellomrom, så besøkende bør sjekke tilbake ofte å se nye artikler og lese forbi artikler som er oppført i deres passende overskrifter ved Career Builder.


Nederst på siden Career Builder Advice er det sju ulike inndelinger som er samlinger av artikler på jobb-jakt og forretningsmuligheter utdanning som har blitt skrevet av eksperter. I karriere råd-delen nederst på siden er det et alternativ å se på ulike videoer av karriere eksperter snakker om ulike aspekter ved jobbsøk. Dette alternativet vises også på hjemmesiden for karriere byggherrer. Dette er en ny funksjon av Career Builder som faktisk lar jobb-søkere å se en kort instruksjonsvideoen om forskjellige emner.


Alle totale, karriere Builder.com har mer enn 200 artikler som dekker ulike jobb søk og sysselsetting emner på disse sidene. Career Builder har bygget en flott ressurs området hvorav mange jobbsøkere ikke dra nytte. Neste gang du besøker området, lese mer enn bare ledige stillinger. Ta tid til å lese utmerket informasjonen som Career Builder har samlet på ett sted, til nytte for deg!

No comments:

Post a Comment