Sunday, May 6, 2012

Har du det som trengs for å bli en modell?

Når du tenker på ordet "modell", bilder av menn og kvinner med perfekt complexions, utrolig organer og wonderful garderober er trolig de første tingene å komme til sinn. Men modellering er mye mer enn det, og behovet for "ikke-tradisjonelle" modeller er trolig mer utbredt enn du kan forestille deg. Hvis du tenker på annonsering, media og bøker som bruker bilder av ekte mennesker og steder, kan du se at du ikke trenger å være en perfekt proportioned person med en feilfri titt å finne modellering muligheter. Som gir opphav til spørsmålet, "Har du det som trengs for å være en modell?"


Hvis du er interessert i modellering, men du trenger erfaring, bør du sannsynligvis begynner å søke lokalt. Hver by har en annonsering selskapet sannsynligvis må modeller. I de større byene hvor magasiner og andre medier er produsert og skrives ut, finner du også et behov for folk som er villige til å modellere. Nesten hver katalog, flyger og sirkulær som kommer i postboksen inneholder bilder av minst et par folk som var villig til å modellere for publikasjonen. Mulighetene er der ute, men du må være villig til å gå etter dem.


Vurdere det lokale Reklamebyrået. Spesielt hvis du snakker om et byrå i en mindre by med begrensede økonomiske ressurser, er Søk etter kvalitet modeller kontinuerlig. De trenger folk som er villige til å modellere med og være en talsperson for området bedrifter som er innstilt på å produsere reklame med lokale ansikter.


Tidsskrifter er også en god kilde til modellering muligheter. For eksempel godtar et magasin en historie fra en freelance skribent om mødre som skal skrives ut i Mother's Day edition. Historiene er alltid mer attraktivt Hvis det er kunst å fange leserens oppmerksomhet og magasinet begynner sitt Søk etter passende modeller for denne historien. De trenger ikke en cover girl - de trenger en mor (eller minst en kvinne som kan se ut som en).


Tror du ikke har tall for modellering? Kataloger er en god kilde til modellering muligheter. Apparel selskaper, ikke bare selger klær for menn og kvinner med perfekt organer. Det faktum at ikke alle kvinner er en "perfekt størrelse seks" betyr at ikke alle klær tilbys vil være en størrelse seks. Hvilken bedre måte for å lokke jo mindre enn vanlig kvinne (eller de som er større enn normalt) til å velge et bestemt produkt enn ved å vise hvordan den ser ut på andre små eller store kvinner? Dette skaper en utmerket mulighet for de som aldri vil passe inn i en seks kjole størrelse å gi modellering en prøve.


Hvis du er heldig nok til å har den perfekt kropp, hudfarge og se etter tradisjonell modellering, kanskje du fortsatt må starte med mindre tradisjonelle modellering jobbene. Uansett hva slags modellering du vil gjøre, husk at det koker ned til hardt arbeide i noen ganger mindre enn ideelle forhold. Kataloger, tidsskrifter og annonsører vil gjøre Foto shoots godt i forkant av sesongen. Det betyr at du kan finne deg selv modellering swimsuits på stranden, mens det fortsatt er for kaldt til å være på stranden eller pakket opp i ski utstyr foran en knitrende peisen i midtsommer. Men hvis modellering virkelig appellerer til deg, kan du bare finne at du har det som trengs for å bli en modell.


Copyright 2005 av Lynn vegger. Alle rettigheter.

No comments:

Post a Comment