Wednesday, May 2, 2012

Ti måter å få klar For neste intervju

Som forbereder et godt måltid, krever intervjuteknikk forberedelse. Få god ingredienser og gi deg selv tid. Forberede mat på plate for å gjøre det attraktivt måltidet. Alle disse går inn i et godt måltid. Tok deg tid til å forberede seg for et intervju vil gi deg en stor etappe på din fullføring.


1. Planlegge intervjuer til tider som fungerer for din metabolisme. Er du en morgen person? Hvorfor vil du godkjenne et intervju på 6 PM? Hvis du er en person som fungerer best på ettermiddagen, prøv ikke å godta tidlig morgen avtaler. Hvis du er en person som trenger å være bevisst på sine blod-sukker, prøver du å planlegge avtaler til tider når du er ditt beste. Hvis tvunget til å godta en av dine mindre ideelle tidspunkt, har du en rask matbit før intervjuet å unngå "filtrert". Unngå overeating.


2. Gi deg selv ekstra tid å komme til sine kontorer. Det er par ting verre enn å få til et intervju sent.


3. Kommer til 7-10 minutter for kontorbygg tidlig. Hvis det er sommer, vil du vente i lobbyen for å avkjøle seg; Ingen liker risting svett hender. Hvis sin vinter, varme opp; du ikke vil at noens tidlig visninger av dere som er dannet av risting en kald hånd. Ta noen minutter i lobbyen vil bli fokusert på hva du vil si. Vent noen minutter å komme gjennom å bygge sikkerhet slik at du faktisk kommer til et intervju på tid og klar å gå.


4. Skikkelig introduser deg selv til alle du møter ved å si. "Mitt navn er __________ og jeg har et intervju med ________________ 1: 30."


5. Hvis du blir spurt om de kan henge din belegge, godta tilbud; Hvis tilbudt en drikke, må du godta en drikke. Du trenger ikke å drikke kaffe eller te. Brus, flaske vann eller vann er bra. Takke den som hjelper deg med å. Avslår tilbudet kan være uhøflig i noen kulturer.


6. Ta ditt sete for å møte det største antallet inngangspunkter inn i rommet tat så du kan se noen nærmer seg du. Å være startled er ikke en god måte å starte et møte.


7. Hvis du får et program, kan du fullføre det og fullføre det nøyaktig og pent. Ikke koble din CV og skrive, se vedlagte CV." Et program er en juridisk dokument og manglende evne til å fullføre det nøyaktig kan være grunn til oppløsing.


8. Hvis du ikke er sikker på om måneden du startet en jobb eller din nøyaktige lønn, kan du skrive "ca" (etter ordet ca) ved siden av elementet. Hvis du blir spurt, angir du er ikke helt sikker på nøyaktig måneden og ønsker ikke å lure noen. Selvfølgelig, hvis du kan fastslå din lønn eller startdatoen før du intervjue, gjøre det; for noen mennesker, kan datoen eller lønn være så langt i det siste, for å gjøre det umulig å fastslå.


9. Skriv leselig (eller så tydelig som mulig). Dette kan være tolvte programmet du har fullført, men det er først av deg som de har sett. I mange yrker, er sloppiness sett på som en feil.


10. Når du hører navnet ditt annonsert, stå, og smile, riste hånden av din intervjuer og umiddelbart størrelse dem opp som en person. Er de smarte (eller ikke). Aggressiv (eller ikke). Hvis du fikk møte denne personen sosialt, er jeg sikker på at dine instinkter ville være rett. Dessverre, fordi folk tror intervjuer er viktig, de tror de trenger å føle seg intervjuer. Dette er en feil. Hard og rask visninger av dere vil bli dannet i løpet av de neste ti minuttene som vil være vanskelig å endre. Hvis du har en tendens til å være rett i sosiale situasjoner om menneskene du møter, kan du også stole på magefølelsen i profesjonell seg.


Ved hjelp av disse ti trinn som en kontrolliste hjelper deg i gang godt enn konkurrentene. Hva du gjøre etter det er opp til deg. Lykke til.

No comments:

Post a Comment