Friday, May 4, 2012

Hvor mye er du verdt: Konsulent avgifter

Hvor mye er din verdt tid og kompetanse? Sin alder gamle utfordringen for konsulenter: hvor mye jeg fakturere kundene mine? Dessverre, det er ikke satt i stein svaret, men her er noen tips som hjelper deg med å etablere dine priser.


Først, kan du se på kundens behov. Hvorfor er de ansette en ekstern konsulent, når de har ansatte? Det er flere grunner til at klienten er interessert i å ansette du som konsulent:


a) tredjepart mening - ansatte vet hvor deres brød er buttered, slik at de er mindre tilbøyelig til å gå mot gjeldende retning av selskapet. Som en outsider er det ingen bekymringer med tilbyr en annen oppfatning. Din uavhengige mening kan gi en mye nødvendig, fokusert perspektiv i kundens selskap behov.


b) du er billigere - dette er hva som er normalt den vanskeligste for nye konsulenter å forstå. Hvordan kan du kommandoen $ 75/hr når klienten har representanter arbeider for $20 i timen. Det ender vanligvis opp med konsulent lading en lavere priser. ikke mer!


Ansatt:
$20.00 Hver time rate
$ 7,00 Frynsegoder @ 35 %
$10.00 Sats på 50% (datamaskiner, kontorlokaler osv.)
$37,00 Totale effektive lønnssats


Timer per år: 2080... Årlig lønn $76960


Entreprenøren:
$75,00 Timepris


Timer per år: 480 (12 uker, 3 måneder verdt arbeid).... Kostnaden for å fullføre prosjektet: $36000


Din klient får prosjektet fullført raskere, og du ender opp å lagre dem over 50%.


c) kompetanse i et bestemt område - du klart kan ta noe som ingen andre på deres team kan. Det er derfor de kalles du. Som ekspert på feltet ditt valgte, kan du dekke behovene dine klienter med raskhet og effektivitet.


d) motivert til å få jobben gjort i tide, og trolig, på budsjett - blir arbeidet ditt omdømme. Hvis du ta for lang, eller gå over budsjett, kan du ikke se alle fremtidige virksomheter fra klienten. Imidlertid gi kunden med hva de trenger, under løftet og over levere, og ikke bare vil du beholde din klient for fremtiden, vil du få henvisninger. Det er motivasjon ingen ansatte.


Nå som du vet hva er motivere klienten din, har du grunnarbeidet for å starte å etablere dine priser. Som vist i den andre grunnen til å ansette en konsulent, mens timesats kan synes å være mer enn sine ansatte, funker det faktisk for å være rimeligere. Noen frykt eller ubehag som du har i var sjef for en pris enn sine ansatte bør nå lindres. Men, hvor mye mer kan du lade?


Hvem er konkurrentene?


Etablere hva deres priser er, og deretter bekrefter hva kan de tilbyr. Kan du ærlig gi flere tjenester, bedre kundeservice og kommer under budsjettet eller i tide? Hvis dine konkurrenter kan gi mer enn deg, vil du finne at du bare kan være i stand til å konkurrere med en lavere pris. Hvis du kan tilby mer, og har påvist resultatene til å sikkerhetskopiere kravet, kan du imidlertid rettferdiggjøre en høyere hastighet.


En viktig faktor å huske er at hvis du belaste en lavere rente enn din kunde, du åpner deg opp til kunder som vil kreve mer ledig tid (det ikke koste dem så mye som konkurrentene). Dette kan føre til etterbehandling prosjekter siste forfallsdato og planlegging er i konflikt med andre klienter. Så mens du kan være i stand til å kreve en ekstra $40 per time, for eksempel, kan du ende opp med å miste klienter, og verre, å ha klient krav kutt i din personlige tid.


Hvis du fakturerer en høyere hastighet, hende overraskende at du får bedre klienter, og flere henvisninger. Hvis du kan rettferdiggjøre en høyere hastighet, dine kunder vil være svært spesifikke med deg i forhold til hva deres behov er (spare tid). Klienter som er villige til å betale en høyere rente, vil henvisning til andre klienter som er villige til å betale en høyere rente.


Din rate vil påvirke beløpet av virksomheten som du mottar. En term som vellykkede konsulenter lære veldig tidlig er å forstå begrepet verdien fakturering. I stedet for fakturering per time (som mange av kundene dine vil være skeptisk til), kan du vurdere fakturering av prosjektet.


Ved forhandling et beløp du betaler klienten basert på prosjektet, kan du opprette milepæler som utbetalinger vil bli gjort, og gi lagt motivasjon til å få jobben gjort, og klienten signert av raskere. Hvis prosjektet vil ta du 10 timer, kan du vurdere å forhandle et beløp for 1,5 til 2 x vanlig Timesats. Hvis du får jobben gjort i 5 timer, kan du få betalt hele beløpet, ikke for 5 timer. Klienten er glad fordi de vet hva kostnader taket er, og viktigst, prosjektet er levert tidlig.


En annen fordel med verdien fakturering er at du kan sette opp milepæler hvorved du kan få betalt. Hvis du har råd til klienten at prosjektet vil bli fullført i si, 6 uker, og består av 3 faser, kan du motta betaling fra dem når hver fase er fullført. Slutt tidlig, du får betalt tidlig og klienten er lykkelig. Fullfør etter planen, og din klient isnt betaler for arbeid som ikke er fullført ennå.


Denne metoden bidrar til å forbedre kontantstrømmen. Dette er nøkkelen for alle self ansatt-konsulent.


Så, hvor mye er du verdt i dag?

1 comment:

  1. Jeg vil anbefale Le_ meridian-finansieringstjenester til enhver som har behov for økonomisk hjelp, og de vil holde deg oppdatert på høye kataloger for ytterligere behov. Nok en gang vil jeg rose deg selv og dine ansatte for ekstraordinær service og kundeservice, da dette er en stor ressurs for ditt selskap og en hyggelig opplevelse for kunder som meg selv. Ønsker deg lykke til for fremtiden.Le meridianfinansieringstjeneste er den beste måten å få et enkelt lån, her er det e-post..lfdsloans@lemeridianfds.com Eller snakk med Mr Benjamin On WhatsApp Via_ + 1-989-394-3740 Takk Du for at du hjelper meg med lån igjen i mitt hjerte, jeg er evig takknemlig.

    ReplyDelete