Sunday, May 27, 2012

CVer 101

Hva gjør en executive CV "executive"? Er det formatet? Er det innholdet? Eller er det personlige markedsføringsstrategi? CVer er forskjellige i alle disse områdene. CVer, rettes mot en hiring agent som søker mer enn vanlig jobb-søkere kvalifikasjoner. Executive bak CVen må oppfylle bestemte ledelse og visjonære kvalifikasjoner som overskrider vanlige prestasjon-baserte CVen. CVer må vise suksess i ledelse i siste posisjoner, i tillegg til disposisjon suksess strategier som kan eller overføres til neste arbeidsgiver. Dokumentet som er executive CVen bringer sammen alle disse finere punkter i et svært utformet dokument.


CVer vi produserer her på GetInterviews.com ikke bare presentere et utseende for øverste nivå ved første øyekast, men også innlemme personlig branding og salg strategi som er nødvendig for å oppnå executive intervjuet. Våre CVer kommunisere ledelsen kvaliteter av våre klienter og demonstrere visjonen som våre kunder har for fremtiden – både egne og for deres mål arbeidsgivere.


CVer må presentere en "store bildet" Oversikt over executive klientens karriere banen og hvordan i hver posisjon, han eller hun har vist evnen til å ta reins og bringe organisasjonen i jevn vekst, nye markeder, utvidet tilbud eller nye retninger. Disse problemene er ganske annerledes enn mid-level eller på startnivå fortsetter som konsentrerer seg hovedsakelig om ferdigheter og konkrete ferdigheter.


For å produsere en effektiv executive CV som vil vinne intervjuer (garantert), arbeider vi med våre kunder å få en nær forståelse av deres lederstil, sine mål og hva de føler er salg poeng i sin karriere. Vi deretter utforme en kommunikasjonsstrategi for å bruke i CVen som vil få hiring agent å kontakte klienten for et intervju. En CV ikke bare må skildre på direktøren yrkeserfaring, men må også kommunisere et ønske om å lykkes og en inngående kunnskap av industrien.


Mens mange jobbsøkere tilfreds med å skrive sine egne CVer, vellykket executive forstår verdien av å investere i god markedsføring – og markedsføring er hva executive CVen gjør! De fleste ledere ikke har tid eller tilbøyelighet til å forsøke slike en strategisk forretningskommunikasjon som en executive CV, og derfor "sette" den til profesjonelle karriere markedsføring firmaer som vårt. En nylig undersøkelse av en velkjent executive plassering firmaet fant at 86% av ledere som gjør mer enn $100.000 i året, engasjere yrkeskarriere markedsføring firmaer som GetInterviews.com å utvikle deres CVer.


Er du klar til å gjøre at investering i din karriere suksess? I så fall kontakt oss i dag. Vi garanterer intervjuer innen 30 dager, eller vi vil skrive om din executive CV uten ekstra kostnader!

No comments:

Post a Comment