Sunday, May 13, 2012

5 Trinn for å bli en Pilot

Tror du ikke har penger eller tid til å lære å fly? Trening skal være en pilot kan bety dyrt instruksjon gebyrer, høye gasspriser og vedlikehold kostnader, og det kan kreve mange timer flyturen tid. Men å bli en pilot trenger ikke å være utenfor rekkevidde. Ved planlegging fremover og fatter strategiske beslutninger, kan hvem som helst bli en lisensiert pilot. Gjør du følgende:


1. Forskning, forskning, forskning
Mange aspekter av student pilot prosessen krever at du gjør leksene dine, og med all informasjonen som er tilgjengelig på Internett, det er ingen unnskyldning for deg å bruke en krone mer enn du må. Ved å få tilgang til gratis pilot ressurser på Internett (på FAA.org, for eksempel) du vil lagre på bekostning av dyre trykt materiale. Og hvis du gjør nok studere på egen hånd du kan ikke måtte betale for bakken skolen for å passere pilotversjonens test.


2. Å utforske hvert alternativ
Ved å undersøke alle bakken skoler og pilot programmer i ditt område og veiing alle tilknyttede kostnadene, vil du få den beste mulige instruksjonen for minst mengden penger. Liten, landlige flyplasser gi ofte kvalitet instruksjon og lavere priser enn større flyplasser. Også, flight skoler på steder som Florida, Arizona, og Texas har godt vær året rundt som gjør at du kan trene to til tre ganger i uka. Konsekvent trening er avgjørende for å gjøre fremskritt og vil hjelpe deg å beholde nye ferdigheter fra uke til uke. Hvis du går til Arizona eller Florida du kan faktisk bli din Private Pilot med lisens for $5 k til $8 k i 14 til 30 dager. Å velge det rette stedet å lære kan spare deg for penger, får du bedre instruksjon, og gir deg mer fleksibilitet med flight tidsplaner.


3. Bli en del av fellesskapet luftfart
Få engasjert i luftfarten verden ved å gå til nettsteder og blogger på nettet, og delta i diskusjoner. Bli med fly eiere og piloter Association (AOPA) for å holde deg informert om siste problemene som påvirker flygende samfunnet. Bli involvert med eksperimentelle Aviation Association (EAA), en utmerket kilde til informasjon om homebuilts som light sport-fly (LSA) så populære akkurat nå. Eller delta i en flygende bedriftsgruppene. Nettverk med andre luftfart entusiaster begge på- og frakoblet vil skape mer flygende muligheter.


4. Bruk en flight simulator
Mens praksis flyr en ekte flyet er ideelle, er det ikke alltid praktisk. Flysimulatorer er en flott måte å holde hodet i flymodus og bedre kunnskapene luftfart. Student piloter som utøve sine flyturen ferdigheter ofte ved hjelp av metoder som flysimulatorer ofte lære raskere og gi bedre resultater enn piloter som stoler utelukkende på selve flyturen tid.


5. Kjøp et eldre fly
Er trolig ikke økonomisk gjennomførbar for mange vil være fliers å kjøpe en splitter nye stempelet eller jet-fly, men la ikke det stoppe deg. Det er et stort marked for eldre, brukte fly, og med vilje og disiplin, alle kan lagre og kjøpe sin egen plan.

No comments:

Post a Comment