Thursday, May 3, 2012

Karriere-hjelp

Hvis du er ung og ikke har valgt din karriere ennå, eller hvis du har jobbet en stund og har besluttet å endre din jobb eller en karriere, men er usikker på hvilke karriere eller jobb du skal endre til, kan du dra nytte av karriere hjelp tilgjengelig online samt frakoblet. Karriere eller jobb endringen har blitt mer og mer vanlig i vår turbulente jobb eller arbeidsmarked, og mange mennesker over hele verden prøver å finne en jobb, hver dag.


Hva slike en karriere-hjelp bestå av, og hvilke trinn må du gå gjennom for å få jobb eller karriere som du virkelig ønsker? Trinnene nedenfor, vil gi en kort beskrivelse av en generell prosess på karriere planlegging og utvikling.


1. Finn ut hva du virkelig ønsker å arbeide med


Dette trinnet er grunnleggende og hvis du gjør det grundig, du er mer eller mindre sikret for å få jobb eller karriere du var ment å ha. Du må gå i deg selv og spørre "Hva var min hensikt for å bli født?" Hva er mitt oppdrag? Hva er min unik gave som jeg skal bruke for å hjelpe andre med på denne jorden. Ta en titt tilbake i livet ditt, og lag en liste over hvilke aktiviteter eller aktiviteter du likte å utføre siden du var barn. Også skrive ned alle arbeider ferdigheter og potensielle jobb eller karriere områder der du vet at du er spesielt flink. Bruk en hjerne stormingen metoden og skrive ned alle som kommer til hjernen din, uansett hva det er. Når du er ferdig, kan du gå tilbake og redigere det du har skrevet.


Det er mange tester i arbeid, arbeid interessetester, arbeidstester dyktighet etc. online og du kan dra nytte av disse også. Formålet med dette trinnet er å komme opp med en liste over oppgaver som du virkelig ønsker å arbeide med i livet ditt, og du kan utføre cleverly. Det vondt ikke hvis du samle noen informasjon om hvilke yrker eller yrker er spådd til å rangere høyt i framtidig arbeidsmarked. Hvis en av dem samsvarer med dine preferanser, er det en stor addisjonstegn, men la ikke deg selv få sidetracked; Du bør velge en karriere som er viktige for deg, uansett hvor varmt det er eller vil bli.


2. Få en visning av spesifikk kunnskap, kvalifikasjoner og ferdigheter


Dette inkluderer personlige som profesjonell eller potensielle jobbferdigheter. Sitte ned og lage en liste over utdannelse, kurs, seminarer, etc. som du har deltatt i, spesielle interesser, spesielle ferdigheter. Også gjøre en liste over personlige ferdigheter som kan være karriere eller jobb relevante som sosiale ferdigheter, tålmodighet og utholdenhet, positiv holdning osv. Det er personality tests, jobb kunnskap og jobb ferdigheter tester online, og du kan få noen hjelp fra disse, men viktigste er at du går veldig nøye gjennom din nåværende kunnskap og ferdigheter, og skrive dem ned på et papir.


3. Lag en plan for å fylle gapet angående kunnskap, kompetanse og ferdigheter


Du skal nå ha et klart bilde av hva du vil arbeide med, for resten av livet ditt, som samsvarer med dine evner. Du kan finne ut at du liker å arbeide med tall, og tall og din drøm jobben ville være å arbeide som en revisor. Du har nå utarbeidet en liste over kunnskap og ferdigheter som du allerede har i regnskap. Din jobb er nå å finne ut hva du trenger i tillegg til å bli en sertifisert revisor. Du har sannsynligvis å gå til en skole eller høyskole å få denne profesjonelle sertifikat. Deretter bruke på en skole eller institute, eller hva, og tilegne seg denne kunnskapen.


4. Skriv din CV


Nå vet du hva du virkelig ønsker å arbeide med i livet ditt, har du anskaffet alle de nødvendige arbeid kunnskap og arbeid ferdighetene. Nå, før du går til den eller arbeidsmarkedet du trenger å gjøre noen viktige forberedende arbeid; Du må skrive en CV der du fortelle jobben markedsføre din jobb kvalifikasjoner er og hvorfor en arbeidsgiver skal ansette du spesielt. Denne jobben består av trent materiale for å markedsføre deg selv på jobb eller arbeidsmarkedet. Det er massevis av gratis jobb CV-maler og eksempler på jobb CVer som du kan bruke.


5. Skriv følgebrevet


Sammen med CVen er følgebrevet en ekstremt viktig faktor for å få ting lagt merke til arbeidsmarkedet. Sistnevnte er spesielt viktig fordi den introduserer deg til potensielle arbeidsgivere. Du bør derfor gjøre en veldig forsiktig med jobben med å skrive den. Du kan bruke en karriere eller jobb konsulent, eller du kan samle inn informasjon fra weben. Spørsmål om detaljene som, hvilket format det bør være i, hvordan strukturen og komposisjoner av brevet bør være, hvordan du gjør det skiller seg ut fra mengden og hvordan du kan unngå vanlige feil etc. er besvart her.


6. Utføre jobb søk


Med høy kvalitet CV og følgebrev i boksen er du nå klar til å gå inn i jobb eller arbeidsmarkedet. Den enkleste måten er å angi jobb søk nettsteder på Internett. Det er to slags jobb søk områder; Generelt jobbsøk og mer spesialisert jobb søk nettsteder, for eksempel et arbeidssted for regnskapsførere.


Lag en liste over minst 40 jobb søkenettsteder og Legg ut CVen til hver av disse områdene. Du kan sette denne jobben for et mindre gebyr. Du vil nå bli tilgjengelig for millioner av potensielle ansatte.


7. Forbereder jobbintervju


Når du har plassert deg i jobb søk databaser i arbeidsmarkedet, vil du snart begynne å motta forespørsler fra potensielle arbeidsgivere som er interessert i dine profesjonelle evner, og de vil ringe deg for en jobbintervju. Jobbintervju er siste rock i veien for å få karriere du vil bruke. Derfor må du hente som mye jobb intervju kunnskap og opplæring som mulig. Du trenger også å perfeksjonere du kommunikasjonsegenskaper og sosiale ferdigheter... Du trenger å vite nøyaktig hva du skal få jobben, derfor må du praksis jobbintervju opplæring i innstillinger som ligner på en skikkelig jobb intervju innstillinger som mulig. Du trenger å lære hvordan å svare på spørsmålene ber jobb-intervjuere og hvordan man skal håndtere spesielt vanskelig jobb intervjuere.


Jobb intervju del er så viktig at du bør leie en karriere-ekspert for å gi deg opplæringen du trenger. Det er mange bøker skrevet om jobbintervjuer, og du vil finne informasjon på Internett også.


8. Få jobben


Du kan gå til flere jobbintervjuer før du får jobben du virkelig ønsker. Hver jobbintervju du angir du må følge. Hvis du er kalt til å returnere for andre jobbintervju, kan du være sikker på at du er en av jobbsøkere. Det er viktig å holde kontakt med en potensiell arbeidsgiver etter jobbintervju, hvis du virkelig ønsker denne jobben.


Hvis du følger karriere utvikling trinnene ovenfor nøye, er sjansene gode til å få jobb eller karriere du var ment å ha. Dette er bare en kort oversikt over de viktigste trinnene, og det er nødvendig at du erverve detaljert kunnskap og trening du må utføre hvert trinn som er så god som mulig.

No comments:

Post a Comment