Sunday, May 20, 2012

6 Faktorer av Career suksess

Hva arbeidsgivere ser etter i potensielle ansatte? Det var spørsmålet som var postet nylig på en karriere diskusjon-forum på nettet. Naturlig, for hver annen posisjon, bestemt svar på det spørsmålet ville være annerledes. Men er det noen vanlige ferdigheter som arbeidsgivere ser etter i alle ansatte, om ansatt skjer for å være en tekniker eller en fry kokk.


I-Demand ferdigheter for suksess


1. BASIC FERDIGHETER' lese, skrive og aritmetiske! Tro det eller ei, en god del av high school nyutdannede (og noen college grads) gjøre ikke lese på en åttendeplass Vurder nivå og ikke kan gjøre multiplikasjon i sitt hode. Arbeidsgivere er søker medarbeidere som kan lese vel, kan skrive coherently, og som kan beregne matematikk i et forretningsmiljø (brøker, prosenter, osv.) Legg til at moderne grunnleggende ferdigheter Tastaturkontroll ferdigheter og grunnleggende datamaskinen kunnskap muligheten til å bruke mest datastyrt verktøy (f.eks faksmaskin, grunnleggende tekstbehandlingsprogrammet, etc.) avrunder grunnleggende ferdigheter trengs for suksess for sysselsetting.


2. Personlige FERDIGHETER' kan en potensielle ansatte snakke ukorrekt? Kan han/hun svare på spørsmål av kunder på en positiv og informativ måte? Utsiktene, som kan gi god kundeservice? Mens ikke alle har en utgående salgs personlighet, kan vellykket ansatte kommunisere på en ikke-konfronterende, positiv måte med sine kolleger, gruppemedlemmer, underordnede, ledelse og kunder. Å kunne fungere med andre er en viktig ferdighet for å lykkes i alle jobber.


3. OPPNÅELSE av jobb' jobbsøk er en prosess som krever mye engasjement og oppmerksomhet styres vellykket. Det følger gamle rektor mange veteran programmerere refererer til som GIGO ' søppel inn, søppel ut. Hvis du setter elendig innsats i, vil du motta elendig resultater. Arbeidsgivere er søker medarbeidere som vet hvordan du presenterer seg selv på en positiv måte, og som viser entusiasme og kunnskap om firmaene de tilnærming. Ikke bare kandidater bli evaluert på deres ferdigheter og erfaring, men også på hvordan de nærmer seg jobbsøk. Entusiastiske kandidater med færre ferdigheter har en selv sjanse for å få jobben som kjedelig kandidater med bedre ferdigheter.


4. Jobb OVERLEVELSE' nå det er et varmt tema i denne perioden av layoffs. Hvem får ax, og som ikke er ofte et spørsmål om tall, men det er også ofte et spørsmål om ytelse. Ansatte som har konsekvent vist sin verdi, tatt initiativ og gjorde seg en verdifull ressurs for selskapet har lavere incidences av blitt bygget ned enn ansatte som fremkommer middelmådige eller gjennomsnittlig innsats i jobbene sine. Gjenlevende innenfor et selskap gjennom layoffs eller flytte opp stigen karriere er en suksess ferdighet som er lært og er bevisst dyrket blant fagpersonell som vellykket.


5. FAGLIG utvikling'som alle høyteknologiske og tekniske eksperter vet' det er Lær eller brenne i dagens arbeidsmiljø. Å oppnå nye ferdigheter, å bruke nye konsepter, oppdatere etablert ferdigheter er en absolutt nødvendighet å lykkes i dagens arbeidskraft. Den vellykkede enkelt er stadig på seminarer, å ta klasser, å oppnå opplæring på nye produkter eller versjoner, og hvis ikke lære nye ferdigheter som vil holde dem salgbar i sin karriere. Vellykkede mennesker er livslang elever. Arbeidsgivere er ute for personer som har opplæring som er nødvendig for å tilfredsstille deres behov.


6. KARRIEREUTVIKLING' karriereutvikling er forskjellig fra faglig utvikling. Faglig utvikling er å lære mens karriereutvikling er en planlegging og målet innstillingen prosessen. Vellykket enkeltpersoner utforme en karriere-plan med skriftlige mål for kortsiktige og langsiktige. De sette opp trinnene for å flytte sin karriere fra punkt a til punkt b innenfor tidsrammen c og planlegge hvordan de skal oppnå disse trinnene. Vellykkede mennesker har noen til hvem de er ansvarlig for deres fremgang, og som vil overvåke deres suksess i å nå sine mål. Arbeidsgivere søker personer som (tro det eller ei) ønsker å forplikte seg til selskapet over lengre tid. Progresjon av god karriere er en høy selger punkt av kandidater til potensielle arbeidsgivere.


Hvordan måle? Har du 6 I-Demand ferdigheter for suksess? Føler at du trenger litt hjelp? Gi oss en samtale!

No comments:

Post a Comment