Saturday, May 12, 2012

Hvordan bli en datakonsulent

Har du noen gang ønsket å bli en datakonsulent, men du var ikke sikker på om du kunne klippe det? Har du en grunnleggende forståelse av datasystemer sterk problemløsing og et ønske om å hjelpe andre mennesker? I så fall deretter har du allerede den viktigste evner og egenskaper som du trenger for å bli en datakonsulent.


I denne artikkelen, vil vi se på forretningsmuligheter for datamaskinen konsulenter, grunnene til hvorfor det vil nesten alltid være en sterk trenger for god datamaskinen konsulenter og hva det tar å oppnå suksess Hvis du vil bli en datakonsulent.


Bli en datamaskin-konsulent og inntekten kan sveve


I en tradisjonell corporate det jobb, din potensielle inntekter og karriere fremme muligheter i siste instans er begrenset av mange ting som er bare utenfor din kontroll. Dette inkluderer ofte lat eller inkompetent jevnaldrende, ineffektiv ledelsens eller et ansiennitet system som belønner foreldet ansatte og punishes nyere, mer aggressiv go-getters.


Når du blir en datakonsulent, er disse annoyances i stor grad en moot punkt. Hvis du ikke liker "likemann", gå finne bedre partnere og underleverandører skal knyttes til.


Hvis en av "sjefer" (det vil si store klient) er å miste respekten og kjøre sine selskap i bakken, kan du gå ser for en ny klient å erstatte problem-klienten.


Og glem om noen gang tilværelse unappreciated. Ingen klienten skal betale du eller din konsulent fast $100 en time (eller mer) for dine tjenester, hvis de ikke value din kunnskap! Og selv om kundene dine ikke vil generelt klapp for deg, vil bankkontoen din.


Så i skarp kontrast til tradisjonelle-relaterte arbeid, kan når du bli en datakonsulent for din inntekt potensial sveve, fordi du har kontroll over din fremtid.


Forretningsmuligheter for datamaskinen konsulenter


Markedet for de som ønsker å bli en datakonsulent er variert og fortsatt voksende.


Fordi nesten hver bedrift og en organisasjon trenger en slags IT-hjelp, enten det er fra interne ansatte, konsulenter outsourcet datamaskinen eller en kombinasjon av to, kan valget til å bli en datakonsulent sette deg på rett spor for en vinnende karriere og en veldig vellykket, svært lønnsom virksomhet.


Nå du kan tenke, "Hvorfor skulle jeg ønske å bli datakonsulent", når det er så mange mennesker gjør det? Og det er en helt naturlig spørsmål.


Men er konkurransen faktisk bra for datamaskinen konsulenter. Fordi hvis det var ingen andre datamaskinen konsulenter der ute i lønnsom bedrifter, ville du har å lure på om datamaskinen konsulent industrien var levedyktig og lønnsom.


Tror om den… du virkelig ønsker å være i en bransje der ingen andre har vært i stand til å ha en lønnsom og bærekraftig virksomhet?


Faktum er at mange datamaskinen konsulent bedrifter horribly kjøres, og har stor kundetilfredshet problemer. Disse problemene er din mulighet skjønt. Så lenge du kan gi en kostnadseffektiv løsning for små bedrifter trenger, kan konsulent virksomheten din datamaskin være svært vellykket.


Husk også at som teknologiendringer, enda flere muligheter er opprettet. Kan en datakonsulent gjør en levende 10 år siden ved å blokkere SPAM eller rydde opp spyware? Selvfølgelig ikke. Disse problemene ble miniscule sammenlignet med dagens epidemier. I dag er dette mainstream problemer som plage nesten alle lite selskap og skrike for behovet for mer datamaskinen konsulenter.


Hvilken annen bransje vet du som kontinuerlig skaper flere potensielle kunder?


Ferdighetene du trenger for å bli en datakonsulent


Når du begynner å undersøke ytterligere i hvordan til å bli en datakonsulent, starte ved å oppgi din egen datamaskinrelaterte gjeldende ferdigheter. Er du personen alle dine venner og familie konsultere når de har et datamaskinproblem? Er du en alle blir til på kontoret for å få hjelp på datamaskinproblemer?


Mest sannsynlig, du allerede har mange salgbare ferdigheter du vil måtte bli en konsulent for datamaskinen.


Tror ikke du har å være en ekspert i hver del og alle detaljer for alle aspekter ved hjelp av og en datamaskin skal repareres. Det er ikke sant.


Med omfanget og diversifisering av industrien, ville det være umulig å bli det kunnskapsrike. Ved å finne kvalifisert datamaskinen konsulenter for å samarbeide med og sette bort arbeid til, kan konsulent virksomheten din datamaskin lett plugges vanligste ferdigheter hull som kan oppstå i feltet.


Fra ansatte til datamaskinen konsulent


Hvis du allerede jobber som en ansatt i ett av feltene mange av datamaskinen næringen, kan gjøre overgangen til å bli en datakonsulent være en av de beste beslutningene du vil gjøre.


Bortsett fra å øke inntektene for samme arbeidet du allerede gjør, er det mange andre fordeler til moonlighting eller arbeide full tid for deg selv.


Den kule delen om moonlighting men er at du kan prøve ut hva det er for å bli en datakonsulent, mens du fortsatt beholde sikkerhetsnett av dagen din jobb.


I tillegg med moonlighting, kan du også begynne å bygge opp en jevn kundeliste og refererer til kontoer som vil gi deg et stort forsprang i bygningen ut din klient-listen når du blir en datakonsulent.


Ikke-tekniske ferdigheter for datamaskinen konsulenter


For å bli en datakonsulent, er det også andre aspekter du bør vurdere andre enn bare din datamaskin kunnskap. Som med alle venture i arbeider for deg selv, er det noen egenskaper som gjør det mye enklere.


For eksempel, er du self-motivated?


Kan du opprettholde stasjonen til å fungere som om du hadde en arbeidsgiver ser over skulderen?


Er du klar til å bære mange "hatter" (dvs. regnskap, markedsføring, salg, operasjoner, etc.) selvstendig næringsvirksomhet krever?


Markedsføring, registrere holde, planlegging og å gi faktiske fakturerbar-relaterte tjenestene er alle deler av agendaen du vil være nødvendig for å behandle deg selv eller delegere til en annen professional.


Men ikke la disse elementene overvelde ditt ønske om å bli en konsulent for datamaskinen.


Disse er alle viktige til en datamaskin konsulentvirksomhet, men det finnes måter å sikre at de er gjort uten overtaxing deg selv.


Den nederste linjen


Beslutningen om å bli en datakonsulent er ikke en som bør gjøres lett. Imidlertid for hundretusener av gründere og vil være gründere over hele verden, kan beslutningen om å bli en datakonsulent være en stor forretningsmulighet. I denne artikkelen vi så på forretningsmuligheter for datamaskinen konsulenter, trenger årsakene til hvorfor de vil nesten alltid er en sterk for god datamaskinen konsulenter og hva det tar å oppnå suksess Hvis du ønsker å bli en datakonsulent. Hvis du vil lære mer om hvordan du kan bli en datakonsulent, registrere deg for en gratis lyd opplæring seminaret, 5 enkle måter å vokse Your Computer Consulting Business på http://www.computerconsultantssecrets.com

No comments:

Post a Comment