Saturday, December 31, 2011

Verdien av en høyskole utdanning

Det koster mye å gå på høyskole eller universitet og økende kostnader har mange lurer på om det er reell verdi til en høyskole utdanning. Er kostnaden for undervisning, tid tapt til heltids jobb, og tusenvis av dollar i gjeld verdt investeringen? De er gode spørsmål, og svarene kan ligge i en vurdering av verdien av en høyskole utdanning og avkastning på investeringer til både enkelt og for samfunnet.


På den økonomiske siden av ligningen er det betydelig data å foreslå at i gjennomsnitt og over tid høyskoleutdannelse vil tjene en god del mer enn high school utdannet. USA Census bureau anslår at over en levetid høyskoleutdannelse vil tjene i gjennomsnitt ca $2,1 millioner dollar sammenlignet med en gjennomsnittlig levetid inntekt på $1.2 millioner dollar for high school utdannet.


Sammenlignet med kostnadene for en fire års offentlig universitet av college på et gjennomsnitt på ca $10.000 per år til stede og legge til kostnaden av tapt arbeidstid, er det klart av økonomisk verdi å delta på universitetet.


Men college nyutdannede også nyte andre fordeler i tillegg til muligheten for økt opptjening makt. I 1998 publisert Institutt for høyere utdanning Policy en rapport som uttalt at personer som avsluttet en høyskole eller universitet programmet opplevd en rekke ekstra fordeler. De med høyere nivåer av lagring, økt personlige/profesjonelle mobilitet, bedre livskvaliteten for deres avkom, bedre beslutningsprosesser for forbrukeren, og flere hobbyer og fritidsaktiviteter.


En annen rapport utgitt av Carnegie Foundation bemerket noen andre fordeler for høyere utdanning som inkludert tendens til postsecondary elevene til å bli mer åpent sinn, mer kultivert, mer rasjonell, mer konsekvent og mindre autoritært og at disse fordelene er også gått sammen for å lykkes generasjoner.


En høyskole utdanning selv kan forbedre helsen og en rekke forskningsstudier har vist positiv korrelasjon mellom fullføringen av høyere utdanning og god helse, ikke bare for seg selv, men også for ens barn.


Det er også nytte og verdi for publikum fra høyere utdanning. Ifølge Institutt for høyere utdanning disse fordelene inkluderer økt skatteinntekter, større produktivitet på arbeidsplassen, økt forbruk, økt fleksibilitet for arbeidsstokken og redusert avhengighet av regjeringen økonomisk støtte.


Så virker det som selv etter strenge vitenskapelige vurderingen og analyse av det er fortsatt mye verdi i en høyskole utdanning. Men jeg tror vi visste at alle sammen.

2 comments:

  1. Hallo,

    Vi er her igjen for å kjøpe nyre for våre pasienter og de har avtalt å betale god sum penger til alle som ønsker å donere en nyre for å redde dem og så. Hvis du er interessert i å være en donor eller du vil redde et liv, Du skal skrive oss på e-posten nedenfor.

    Dette er en mulighet for at du skal være rik ok, vi forsikrer og garanterer deg 100% sikker transaksjon med oss, alt vil bli gjort i henhold til lovgivende nyredonorer.
    Så kast bort ikke mer tid, vennligst skriv oss på irruaspecialisthospital20@gmail.com

    Irrua-spesialistundervisningssykehus.

    ReplyDelete
  2. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
    E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Cell, Viber og whatsapp +234815542481

    ReplyDelete