Friday, December 23, 2011

12-timers arbeidsdager usunn

~~~~~
En studie som ser på 13 år verd av dataene viste at arbeidstakere som overtid ofte var 61 prosent mer sannsynlig å bli skadd eller syk. Arbeider mer enn 12 timer reist en dag denne risikoen av mer enn en tredjedel.


Risikoen er ikke nødvendigvis direkte relatert til farer av jobben.Mer sannsynlig, lange timer indusere trøtthet eller stress i berørte arbeidstakere.


Forskere så på 5000 arbeidsrelaterte skader og sykdommer. De fant at mer enn halvparten av dem det oppsto i prosjekter med utvidede arbeidstimer. Etter å ha studert dataene, konkludert de at det var en større risiko for skade som arbeid timer økt.


BBC News 17 August 2005
~~~~~


Dr. Mercola kommentar:


Dette er en stor studythat bidrar til å understreke viktigheten av en prinicple har ofte å bryte. Det er ikke sunt å sove mindre enn seks timer en natt, og er mange netter som jeg gå under som, men dette er en god påminnelse at jeg trenger å være mer årvåken i dette området.


En av nøklene som jeg overholde, skjønt, er å få til sengs godt før midnatt. Det er sjelden hvor jeg fortsatt våken på etter 10 pm Dette er et stort område som mange mennesker ikke setter pris på betydningen av. De ikke forstår at regularlygoing i dvale etter midnatt er en sikker-brann resept for ødeleggende din AC.


Studier som dette er flotte eksempler hvorfor work-life balance-bevegelsen øker stadig i dette landet. Hvis all tiden din er brukt arbeide, flytte og å få ting gjort, kan du ikke har noen tid igjen å faktisk nyte livet, eller ta vare på kroppen din. Det er lurt å søke en balanse.Få den rette mengden søvn. Mange anser sove å være bortkastet. Faktisk, er det viktig for helsen. Du vil ikke få arbeidet gjort mens du er syk, heller, så får resten du trenger.Sette til side nok tid for å innlemme en rutinemessig øvelsesprogram i livet ditt. Trener bør komme naturlig i dagliglivet. Du føler deg bedre for det, og de ekstra energien som du får fra den ville utleie du fungerer bedre når du arbeider.I stedet for et rushed måltid av hurtigmat, kan du ta deg tid til å forberede og spise sunt, naturlig valg. Skjemaet gode matvaner ved å finne din personlige metabolske type. Gi deg selv tid å omsorg for din totale emosjonelle helse. Jeg anbefaler å ta noen tid ut til å bruke verktøyet for energi psykologi Emotional Freedom Technique (EFT). Det er en psykologisk akupressur teknikk som kan hjelpe deg å kanalisere din stress-relaterte tanker og avreise du følelsen calmer og mer i stand til å møte utfordringene dine.


Hvis du bruker når du arbeider din tid, vil du vraket helsen. Ta deg tid til å ta vare på deg selv og ditt liv vil være bedre for det.


Relaterte artikler: Understreket om Office Work? Her? s hvordan å RelaxTaking en ferie kan være et liv-SaverFinding en glade Medium mellom familie og arbeid krav

No comments:

Post a Comment