Friday, December 9, 2011

You�re klar For en karriere-Change� er din CV?

Du gjorde det til slutt. Du har gjort beslutningen om å forlate en karriere som gjør at du skrekk hver mandag morgen og forfølge en som du føler er egentlige ringer. Gratulerer! Beslutningen var den harde delen, rett? Nei, dessverre. Du har overbevist deg at dette er den rette move…how overbevise alle andre? Det er på tide å arbeide med din CV.


CV-skriving for denne situasjonen kan være utfordrende, for å si mildt. hvorfor? Tenke på det for et øyeblikk – hvordan du går fra en retail-manager til en innkjøper i et bedriftsmiljø? Eller fra en revisor til en selger? Ikke alle karriere endringene er så drastisk, men du får bildet. Når du ser på det fra denne synsvinkel skjønt, det gjør du lurer på hvor i verden vil du få en jobb i et nytt felt.


Det er en rekke ting som din CV har å portrettere til leseren:


• Ferdigheter du lært og honed i din tidligere utskriftsjobber overføre til den du søker på.


• Dine sterke og ferdigheter kompliment feltet og plasseringen (eller Skriv inn) av stilling du søker.


• Du kan gjøre noe annet enn hva du holder på med.


Så hvordan akkurat du gjør dette? Hvordan overbevise en potensiell arbeidsgiver at du har det som trengs for å oppfylle og overgå forventningene for jobb – uansett hvilke tidligere jobber du har hatt i siste? Én måte er ved å skrive en funksjonell CV.


En funksjonell CV er en som du ikke ser nesten så ofte som den tradisjonen kronologisk og kombinasjon de. Det er fordi de brukes når situasjonen for jobb-søkere ikke er ideelt. Andre forekomster kan returnere til workforce etter en lang periode eller jobb hopper. En funksjonell CV brukes når det ikke ville være så effektiv som om du hadde en solid arbeid historie, ingen hull i Sysselsetting og leter etter en jobb som er lik den du er for øyeblikket i, hvis ikke en step-up.


Din CV kan begynne med en executive profil eller et sammendrag av hva du har gjort i siste, og hva du ønsker for å gjøre i fremtiden. Dette er tiden for å virkelig "snakker deg opp". Du ønsker ikke å beskjeden.


Et eksempel kan være:
Oppnådd og erfarne professional med en 10-års påvist posten for å utvikle nøyaktig salg planer basert på intensiv analyse og kommunikasjon med integrert avdelinger. Kombinerer gløgg strategi- og ferdigheter med en uklanderlig arbeidsmoral og for suksess. Selvportrett startpakke som er entusiastiske, framtidsrettet tenking og anerkjent som en topp-utøver.


Hvordan kan du begynne å skrive brødteksten i CVen? Ta alle dine prestasjoner, styrke, utdanning eller opplæring og skrive dem ned. Hvilke kan du gruppere sammen under en overskrift? Overskrifter kan omfatte:


• Ledelse
• Økonomistyring
• Kontoadministrasjon
• Mål innstillingen & prestasjon


Selvfølgelig er disse overskriftene bare eksempler å få din egen hjulene snu. De vil variere avhengig av dine egne erfaringer og prestasjoner.


Når du kompilerer listene, må du huske på at du skriver for du ny karriere, ikke din nåværende eller tidligere de. Presentere denne verdifull informasjon på en overbevisende måte som viser hvordan du kan være en fordel for et selskap i ønsket karriere. Bruk sterke adjektiver, verb og nøkkelord til å virkelig får poenget ditt frem.


Nå som du har den vanskelige delen utført, er det lett for de neste trinnene. Inkluder arbeidet historie, utdanning og andre spesielle trening og/eller ferdigheter som du anser som viktige på slutten av din CV. Selv om fokus er på hoveddelen av din CV, må den andre informasjonen være på det for referanse skyld.


Og det er det! Du er ferdig med å skrive din CV. Hardt arbeid – Ja, men vel verdt det når du tenker på hva du er nå i stand til å takle – en ny jobb, et nytt career…a nye liv!

No comments:

Post a Comment