Monday, December 5, 2011

Quick Tips: Hvordan du kler deg For et intervju

Har et intervju og lurer på hva for slitasje?


Heldigvis, dette er en av disse artikler om hvordan man skal kle for et intervju. Du har kanskje hørt om kjole for suksess jobb intervju områder. Mens det kan være flere detaljer du kan lære online i emnet riktig kjole for et intervju, tenkt jeg bare å raskt dekker grunnleggende om hvordan man skal kle på jobbintervju.


Kleskode standard intervju kan variere fra sted til sted avhengig av industri og aktuelle arbeidsplassen. Men er det alltid best å bo på den sikre siden og kjole konservativt for anledningen.


Både menn og kvinner bør bruke mørke farger for tradisjonelle intervju-utseende. De beste fargene å bære er blå og grå. Svart er greit, men kan komme av som en smule altfor formelle. Hvis du wear black, sørg for å bære en annen farge i nærheten ansiktet å bløtgjøre virkningen. Hoppe over brown. Som en regel menn bør slitasje well-tailored dresser, kvinner bør bruke skjørt ikke mer enn tre inches ovenfor kneet.


Dressing for intervju suksess raske Tips


** Alltid bære strømper, selv i varme, fuktige Vær


** Ikke bære åpne-toed sko, backless sko eller muldyr


** Velger viser kjole skjorter eller blouses (menn: bære et slips); Ingen turtlenecks


** Gå lett på smykker; én eller to ringene er OK; Ingen nesen ringene, ankel armbånd eller armbånd/øredobber som skramle


** Negler burde være groomed pent; Ingen ekstremt lang negler eller høyt farget neglelakk


** La Lær jakker og blazers hjemme


** Kofferter, håndvesker og sko skal være konservative på farge, ingen røde, eller designer papirkopier; tror inconspicuous


Det er også viktig, når lære å kle for et intervju, for å studere arbeidsgiver selskapets kleskode. Hver bedrift har en kultur. Ta din kleskode signaler fra observerer hvordan ansatte på dere på arbeidsplassen.

No comments:

Post a Comment