Wednesday, December 7, 2011

Fungerer som en bryllupsfotograf

En av de mest givende aspektene av en fotograf karriere kan være å fange øyeblikk og minner fra bryllup av kjærlig og lykkelig par. Faktisk, du sørge for at hver eneste skudd, enten oppriktige eller positur, er bare høyre kan være både utrolig vanskelig og unikt givende samtidig. Som bryllupsfotograf bære du en awesome ansvar. Hendelsene som du registrerer på film vil oppstå for disse to bestemte personer bare én gang og måten som de husker deres bryllup påvirkes direkte av jobben som du gjør. På grunn av dette, kan den bryllupsfotograf aktivitet, mens det er ikke like glamorøse som for en mote, sport eller nyheter fotograf, være den viktigste i håndverket fotografering selv. Fotografier som de flagget hevingen på Iwo Jima, unnamed sjømann kyssingen kjæresten hans uten navn etter slutten av andre VERDENSKRIG, og New York brannmennene heve USA flagg på 9/11 kan ha dramatisk innvirkning på hele verden, men bryllupsfotograf har muligheten til å påvirke livene til personer i en unik og dyp måte.


Bryllupsfotografer må lære å være i stand til å fange de minste detaljene av anledningen bryllup på en måte som vil skape varige minner. Fokus, selvfølgelig, er alltid bruden og brudgommen, men bryllupsfotograf er også belastet med innspillingen de øyeblikkene Travel par ikke kan selv har vært klar over. Mens paret er sikker på å verne fotografier av seg selv på alteret, reciting deres vows eller stuffing som tradisjonelle første stykke bryllupskake i hverandres munn, er det bilder av en lykkelig drunken onkel Jack prøver å gjøre The kylling Dance eller et lite barn reaksjon rene enormity av hendelsen som vil bli sett på og husket fondly av paret og sin familie i år framover.


Nøkkelen til å bli en vellykket bryllupsfotograf ligger i to begreper: evne og usynlighet. Den dyktige bryllupsfotograf bruke hennes muligheten til å sette opp utgjør som resultere i vakre og minneverdige bilder, bruk riktig belysning og filtereffekter på det endelige produktet som oppretter fantastisk bilder, og for å gjøre alle fotografier hun ser bedre enn de gjør i livet. Hun vil bruke usynlighet skal kunne fange alle de oppriktige øyeblikkene og få utrolige bilder av seremonien i prosessen mens resterende lite påtrengende og nesten helt ubemerket av bryllupsfesten og gjester. Mestre av disse ferdighetene tar tid, opplæring og en viss mengde instinkt, men de beste Bryllupsfotografer har det ned til en kunst.


Hvis fotografering er feltet valgfrihet, kan du sikkert gjøre verre enn velger å jobbe som bryllupsfotograf. Du får se folk på deres lykkeligste øyeblikk; ser så vakker og strålende som de kan, minnene du bidra til å opprette og vedlikeholde vil vare i deres hele levetid og de vil alltid huske utrolig arbeid av fotograf på deres bryllup.

No comments:

Post a Comment