Thursday, December 22, 2011

Hvordan finne de beste banene i fremmedspråk?

Du har nettopp gjorde opp din sinn å mestre fremmedspråk og få kunnskap om dette språket til perfeksjon? For at ønsker du å bevise deg selv som du kan takle mestre et fremmedspråk. Gode ferdigheter i dette språket ble point of honor for deg, eller du ønsker bare å forstå hva beset folk snakker om. Du må kanskje kunnskap om dette språket for å studere, arbeid eller virksomhet. I et ord vil du gripe denne plagsom punkt siste og hele tiden. Ingen problemer, disse målene er oppnåelige; hovedinnholdet er å ha en sterk motivasjon og å være i samsvar med hva akkurat du ønsker å oppnå, å ha en ivrig etter ønske om å Kognat språket og å finne et sted der alle dine planer vil se deres realisering.


Dette stedet er høyt kvalifisert språkkurs med en undervisning ved erfaren lærer i en avslappet atmosfære og perfekt oppkjøpet av dette språket er i posen. Ingen av slag. Foreløpig, du har å konfrontere med valg av språkkurs. Det er et velkjent faktum at en rekke utenlandske språkkurs er ganske bred og bewildering. Det er anslått til mer enn 1000 språkkurs i Storbritannia. Det vil være ganske vanskelig å liste opp antall slike organisasjoner i USA. Det kan absolutt distrahere deg. Som de dukket opp som sopp, og det er veldig lett å gå på avveie i sitt mangfold, selv for den mest kyndig læreren.


NB! Alle disse kriteriene er basert på personlig erfaring, testet i praksis og følger med pin - punktet merknader.


Vier spesiell oppmerksomhet til disse punktene når du velger kurs for å delta.


• Fasiliteter kursene har: biblioteker, studere rom, datamaskiner og spesiell lære språket fasiliteter.
Husk at teknisk støtte studere er veldig viktig, ettersom den kan gjøre prosessen med språk oppkjøpet mindre arbeidskrevende, men morsommere og kan forbedre resultatene av din studere og fremskynde prosessen med språket.


• Plassering av kursene.
Det er klart at du er klar til å overvinne alle hindringer på veien til språk oppkjøpet, men du kan ikke, men er enig med meg at det ville være mer egnet hvis kursene var plassert et sted ikke langt en måte fra ditt hus eller internat.


• Størrelsen på klassen.
En klasse størrelsen på opptil 10 studenter er liten; 10-15 er gjennomsnittlig og over klassen som inneholder 15 studenter er stor. Holde i tankene ett meget betydelig punkt når du velger kursene. Jo mindre gruppen er jo bedre det er. Det kan forklares svært lett hvis det er få mennesker i klasse lærer kan tilnærming til hver elev individuelt.


• Nivåer av evner klassene er delt inn i, og slik de er fastsatt.
Det er viktig for deg å være i klasse med studenter som har omtrent samme nivå av evner som du gjør, fordi nødvendige kurset studere er sortert ut i henhold til nivået av språk oppkjøpet du erverve. Pass på å skrive en test som avgjør hvilket språk-oppkjøpet og dine evner.


• Antall timer av klasser per uke.
Det kreves minst 15 timer per uke for visum student. Det er også viktig for en slags programmet du velger. For eksempel, hvis du velger intensiv kurs, slik øker antall timer av klasser per uke to ganger fra antall timer som kreves for at standard kurset.


• Tid på døgnet klassene er holdt.
Prisene for morgen, ettermiddag og kveld klasser varierer vanligvis. Så hvis tiden tillater gjør bruk av muligheten betaler mindre for kursene og å velge morgen og ettermiddag grupper som som avgiften for disse klassene er alltid lavere.


• Nasjonalitet og alder av klassekameratene dine.
Husk at hvis andel utenlandske studenter er mer enn en halv, er det mer åpenbart at studere i slik klasse vil presentere noen problemer for deg; Dermed vil det være bedre å nekte fra slikt forslag. Alder er også viktig, fordi mennesker i ulike aldre oppfatter informasjon på forskjellige måter, raskere eller langsommere, slik at typer øvelser og hastigheten på studere vil være annerledes.


• Kvalifikasjonen og erfaringen til læreren.
Det er ikke en hemmelighet for alle som omtrent 30 underlevering akademisk suksess avhenger av læreren, så redouble din årvåkenhet på den aller første test leksjonen i kursene og sørg for at måte av undervisning og personlighet av læreren passer deg. Hvis du har noen nøling endre for å studere under forskjellige lærer uten tvil.


• Nasjonaliteten til læreren.
Husk at det er bedre at læreren er morsmål for språket.


• Lærebøker og undervisningsmetoder som benyttes.
Dette er poeng som må være uthevet. Vier spesiell oppmerksomhet til bøkene som tilbys av kursene. De må være godt – strukturert, illustrert, inneholder en liten ordforråd på slutten, listen over verb, en inndeling der de grammatiske punktene er forklart. Og sikkert undervisningsmetoder. Jeg kan gi samme råd for alle, selv for personen som ikke er kjent i det hele tatt med en methodic av undervisning. Delta klasser av din fremtidige lærer før du starter kurset, og fra den aller første leksjonen vil du være i stand til å identifisere om lærdommen er interessant eller ikke, om studentene er lei eller aktive mens å utføre oppgaver som er tilordnet av læreren, enten leksjonen er levende og ulike typer prosedyrer blir endret under leksjonen. Så skal du føle deg ønske om å bli involvert i leksjonen, å delta i den.


• Troverdigheten til kursene.
Merk at hvis kursene ble etablert ikke så lenge siden, det er mer åpenbart at de ikke etablere solid rykte og ville ikke være i stand til å gi deg alle nødvendige fasiliteter, profesjonell lærere og garantere deg respektabel sertifikat.


• Anerkjennelse av kursene ved råd av landet som er språket som du studerer.
Denne faktoren er svært viktig når du skal velge språkkurs. Hvis kursene som er anerkjent av er rådet det erkjenner at nivået av språkopplæring tilbys i disse kursene tilstrekkelig. Husk at kurs som er knyttet til rådet er alltid mer respektable. Først er veiledere det morsmål. Sekund, sertifikat av rådet er generelt akseptert.


• Læreplanen av kurset.
Avklare samtidig om kurset skal du ta er et sett av moduler som er designet for studenter tar kortsiktige kurs eller det er en komplett strukturerte kurs.
Vær oppmerksom på at måten språket blir undervist er en svært viktig punkt, fordi methodic av undervisning fremmedspråk som andrespråk varierer mye fra methodic av undervisning dette språket som en innfødt en.


• Rekke programmer kursene kan tilby (business, konversasjonsspråk, språket for noen bestemte felt, for lov, for medisin, intensiv kurs).
Mangfoldet av språk og programmer kursene kan foreslå legger opp til deres troverdighet og pålitelighet.


• Lang av helligdager.
Sikkert må det være en pause i å studere, men det må ikke være for lang for ikke å glemme alt du har lært. Du må være i språk snakker miljøet så mye som mulig. Dermed språket må være på kreditt-side, bør du bruke språket aktivt.


• Kurs-avgift.
Sjekk alle penger detaljer veldig nøye. Hvis du vil kontrollere om registreringsavgift er inkludert i generelle prisen for kurset. Bli kjent med hva en variant av gebyr for forskjellige programmer er. Kontroller at hvis det noen salgslinjerabatter for programmet du kommer til å delta.


• Organiseringen av eventuelle extracurricular aktiviteter: sosiale arrangementer, utflukter, diskusjon hallene.
Få vite om det er noen ekstra kostnader for disse.


Håpe at disse utvalgskriterier fremmedspråk kursene vil komme til deg og hjelper deg å velge kurs hvor du mestre språket helt bra. Test dem i praksis, og være sikker på at de er sikker brann å arbeide.

No comments:

Post a Comment