Thursday, December 29, 2011

Hvor mye kan du tjene, fungerer som en korrekturleser?

Tenker på en karriere som en korrekturleser? Deretter vil du mest sannsynlig vil vite om lønn. Er du håper å høre at du vil gjøre tusenvis og tusenvis av dollar i måneden i dette feltet? Det er meget mulig at du vil knapt gjøre noen hundre når du først starter. Det er ingen garanti for en lønnsslipp i dette feltet. Hvis du ikke oppgir kvalitetsarbeid, har du sannsynligvis vil ikke mange klienter retur for Gjenta arbeid. Korrekturlesing som en karriere er vanskelig, men når du kommer inn døren, kan du gjøre ganske godt. Proof reader lønn er ikke glamorøse, men de kan være ganske god.


Hvis du vil finne ut om lønn, kan du se på noen av nettsteder som tilbyr posteringer for denne linje med arbeid. Det kan sies at korrekturleser lønn er blant beste i feltet skrive, men de kommer ikke til å gjøre noen en millionær. Faktisk, er den eneste måten å vite sikkert hva du vil gjøre å få en jobb i feltet. Det er et par ting som kan hjelpe deg med å forutse nivået av kvalifikasjoner du har skjønt.


Først korrekturlesing lønn er basert på kvalifikasjoner. Har du vært på skolen? Har du en grad?


De er basert på erfaring i tillegg. Har du gjort noen skriver eller redigerer i siste?


Freelance enkeltpersoner kan gjøre litt mer enn de som jobber for et selskap, men de har også å finne sin egen jobb som kan vise seg for å være vanskelig.


Å være en etablert korrekturleser kan tilby mange belønninger skjønt, ned linjen. I dette tilfellet er lønn ganske bra.


Hva bidrar også til å gjøre denne karriere ganske attraktivt er rekke interessante klienter og arbeid som kan bli funnet. Det faktum at mange korrekturlesere og redaktører arbeide hjemmefra kan være en attraktiv funksjonen. Mange korrekturlesere ser dette som erstatning for de begrensede lønningene som de er i stand til å befale.


Copyright © FreelanceWritingResource.com. Med enerett.

No comments:

Post a Comment