Monday, December 26, 2011

Målretting CVen er så viktig For din karriere

Rettet mot din portefølje, (CV og følgebrev) kan få deg noen jobb som du ønsker! Formålet med målretting er slik at du kan finne din perfekte match, din drøm jobben!


Hvis du vil målrette vellykket, du trenger å beregne posisjonen, gjør dette og du vil være sikker på å treffe mark.


Når målrettingsinnstillingene jobben du ønsker å søke på, spør deg selv: "Jeg reagerer på denne stilling fordi jeg virkelig ønsker å gjøre denne jobben, eller er jeg bare svare fordi plasseringen er tilgjengelige?" Husk, det er alltid ledige stillinger til å fylle, men å finne plass at du virkelig vil utføre hver dag, kommer til å ta en mer forpliktet søk. Hvis du er bare reagerer Klassifiserte annonser bare fordi de er der, vil du aldri finne en jobb der du ikke trenger å arbeide. Det er som den gamle adage "Finn en jobb du kjærlighet, og du vil aldri 'arbeide' en annen dag i livet ditt."


Det er også viktig når målrettingsinnstillingene din ønsket sysselsetting mulighet som du tar litt tid for å bygge et omdømme i feltet bestemt du vil arbeide. Du gjør dette ved å bli kjent med spillerne. La oss bruke dette eksemplet: si at du ønsker å administrere italiensk restaurant down town. Ville det være bedre om du visste eier? Vil din drøm for å administrere denne restauranten har en bedre sjanse til å komme sant, hvis du hadde spist på denne restauranten flere ganger før, og har gjort deg kjent som en vennlig, profesjonelt og kjent ansikt?


Hvis du har tatt deg tid til å snakke med eieren, og du har fått vite personalet, har du bygget et rykte. Nå, hvis en åpning for en leder på denne samme restaurant kommer opp, vil du ha en mye bedre sjanse for å få plasseringen enn søkeren som har gjenoppta ikke bringe en personlighet til hjerte og et ansikt til hjernen.


Husk at jo lenger du har vært i det samme feltet, jo mer sannsynlig er det at å være kjent. Også, de mer du nettverket med fagfolk fra feltet, flere muligheter du nødt til å klatre på stigen for suksess.


Når du har fullt målrettet din posisjon, og begynte å bygge en solid rykte som det er på tide å beregne posisjonen du målretting. Beregne posisjonen betyr at du må finne ut nøyaktig hva arbeidsgiver er på utkikk etter i hennes ideelle jobben kandidat. Du må ta deg tid til forskning bestemte aspekter som jobben innebærer.


Nå som du har beregnet din posisjon, er det på tide å treffe ditt merke. Du gjør dette med følgebrevet og fortsetter. Å vite hva personen ser på din CV ønsker å lese vil hjelpe deg å få et intervju.


Når du har fått et intervju, har du igjen å gjøre forskning før presenterer deg selv. Finne ut nøyaktig hva arbeidsgiveren ikke bare ønsker, men faktisk forventer fra hans perfekte arbeidstaker.


Akkurat som du skrev ord som vil appellere til leseren av din CV, vil du tenke på ordene som personen intervjuteknikk du trenger å høre. Det er så viktig å kommunisere gjennom dine ord. Treffe mark ved å si ord arbeidsgiver ønsker å høre fra et perspektiv-ansatte.


"Ferdighet i art of communication er avgjørende for å lykkes med en leder. Han kan gjøre noe med mindre han kan kommunisere effektivt. " Norman Allen.


Gjør din forskning (målretting), bygge ditt rykte, og beregne din posisjon, du treffer mark og lande din perfekte jobben!


Copyright 2005 av David Green
http://www.powerfuljobsearchtips.com

No comments:

Post a Comment