Sunday, December 25, 2011

Hvordan skrive en CV, unngå disse CV-feil

HVORDAN SKRIVE EN CV-FEIL # 1
ALDRI BRUKE PAPIRET SOM ER GALT!


Hva slags papir bør du velge når du skriver inn din CV? Fargen på papiret du vil bruke vil være hvit eller elfenben. Du vil også ønsker å skrive inn din CV på en tyngre papir, for eksempel en obligasjon 20 lb.


HVORDAN SKRIVE EN CV-FEIL # 2
GJELDE IKKE FOR FEIL JOBBEN!


Fokus på målrettet mot din CV til en bestemt jobb. Hvis jobben du søker på en resepsjonist, vil personen som leser din CV for å vite dette. Arbeidsgiveren kan ha flere åpninger og ikke vet hvis du søker på resepsjonist jobben eller vedlikehold-posisjon. Kontroller alltid at du refererer til plasseringen du ønsker.


HVORDAN SKRIVE EN CV-FEIL # 3
VÆR SÅ SNILL, INGEN LIFE STORIES!


Du vil beholde din CV kort; en side er optimal, mer enn to katastrofale. Hold din CV klar, konsis og forhold til bestemt arbeidsmarkedet. Husk at personen som leser din CV har ingen ønske om, eller intensjoner om å lese din livet-historie.


HVORDAN SKRIVE EN CV-FEIL # 4
IKKE GLEM PITCH!


Det viktigste å huske når du skriver inn din CV er din kvalifikasjoner. Skriv et kort åpning avsnitt å selge deg selv. Du vil støte så dyktige og kvalifisert, men du ønsker ikke å høres ut som en narcissist, så ikke over gjør det. Vis tillit og styrke gjennom skriftlige ord, men unngå Rose.


HVORDAN SKRIVE EN CV-FEIL # 5
NOEN STAVEFEIL!


Bruk alltid datamaskinens stavekontrollen! Hvis du ikke kan stave stillingen på riktig måte, hvordan vil du utføre jobben? Feilstavelser er en stor ergrelse for personen som leser din CV. Du ønsker ikke å irritere ham/henne før du har selv fått et intervju.


HVORDAN SKRIVE EN CV-FEIL # 6
ALDRI SELGE DEG SELV KORT!


Fremheve dine ferdigheter, talenter og prestasjoner. Spesielt hvis de forholder seg til posisjonen søker du. Utarbeide i detalj de fleste på kompetansen som gjelder for nøyaktige jobben du etterutligner.


HVORDAN SKRIVE EN CV-FEIL # 7
IKKE LA UT RELEVANT INFORMASJON!


Når du skriver om tidligere utskriftsjobber, sørg for å inkludere plasseringene. Ikke Utelat byer og stater der du har tidligere arbeidet.


HVORDAN SKRIVE EN CV-FEIL # 8
UNNGÅ BRUK AV SVAK ORD!


Når telling av siste sysselsetting stillinger, kan du prøve å bruke 'jobben' med måte. Det er en svak, passive verb, og gjelder for et bredt spekter av aktiviteter. Alle "virker", men kanskje du har implementert' eller 'samarbeidet'; disse typer ordene høres mye mer imponerende.


HVORDAN SKRIVE EN CV-FEIL # 9
IKKE OPPRETT EN CENSUS!


Det er mest vanlig nå, så vel som godkjent, at du ikke bruker "profil"-informasjon. Informasjon som du bør la ut er høyde, vekt, alder, fødselsdato, kjønn, sivilstatus, rase og personlig helseinformasjon. Også for å være utelatt er kontroversielle spørsmål som religiøse og politiske tilknytninger.


HVORDAN SKRIVE EN CV-FEIL # 10
IKKE OVERSE DITT OMDØMME!


Hvem vil gå god for deg? Hvis du skal inkludere personlig og eller profesjonell referanser, kontrollerer du at vil folk du listen gi deg en lysende anbefaling. Beste referansen ville være ledende i næringen du søker på, eller et annet godt respektert professional. Prøv å bruke bare personene som vil nevne din beste attributter. Det anbefales også at du kontakter personen som du vil bruke som en referanse for å sikre at informasjonen de vil forsyne om du er bare toppen hakk.


Copyright 2005 av David Green
http://www.powerfuljobsearchtips.com

No comments:

Post a Comment