Tuesday, December 27, 2011

Din CV Format - hva er det første du trenger å gjøre?

Det første du må gjøre før du skriver ut CVen din er å lære hvordan å formatere den. Akkurat som om du var matlaging en ny parabol du ville følge en oppskrift, så også bør du følge et bestemt format når du skriver inn din CV.


Det finnes tre forskjellige typer CV-formater du kan bruke. Først vil vi snakke om Kronologisk CV. Kronologisk format er den mest populære og mye brukt av tre gjenoppta formater. Dette formatet holder du koblet til en bestemt jobb.


Det er fire krav til Kronologisk CV. Først er arbeidet historie. Dette bør vise det samsvarer med gjeldende mål. Arbeide i det samme feltet, selv om du har endret selskaper, beviser du er konsekvente og dedikert til en bestemt karriere banen.


Det neste kravet i kronologisk formaterte CVen er antall år du har jobbet i samme felt. Viser du er erfaren forteller arbeidsgiveren at du har et aktivum for å ta med til bordet.


For det tredje, du vil oppgi din nåværende arbeidsgiver, eller hvis du er tiden arbeidsledig, du vil vise at du har vært ute av en jobb i en kort periode.


Sist, men svært viktig er lengden av tid du har brukt på hvert enkelt selskap. Du vil definitivt vil ha din CV til å rope, "Jeg ikke er en jobb jumper!" Jo lenger du har oppholdt seg på hver jobb, jo mer engasjert og lojale du kommer over til arbeidsgiveren perspektiv.


Neste, det er Funksjonell CV. Funksjonell CV fungerer best for deg hvis på tre følgende punkter som er relatert til din situasjon.


Først, Funksjonell CV-formatet er flott for folk med liten eller ingen jobberfaring.
Dernest, dette formatet fungerer bra hvis den siste jobben du arbeidet på, ikke er i samme felt som stilling der du tiden søker.


For det tredje, bestemt format vil fungere best for deg hvis du har vært ute av arbeid i lang tid, men nå du virkelig ønsker å begynne å arbeide igjen.


Sist av de tre formatene er kombinasjonen CVen. Denne typen gjenoppta kombinerer den kronologisk og funksjonell formatene ved å føye sammen dine ferdigheter, erfaring og jobb historie sammen. Kombinasjon-CV fungerer bra ved å la en sterk området utgjør for et svakere område. For eksempel hvis din jobb historie er begrenset, men du har imponerende ferdigheter på oppgaven vil du utføre hvis ansatt. Ferdighetene du eie kan påvirke arbeidsgiver å overse din mangel på ansettelseshistorikk.


Copyright 2005 av David Green
http://www.powerfuljobsearchtips.com

1 comment:

  1. Hallo,

    Vi er her igjen for å kjøpe nyre for våre pasienter og de har avtalt å betale god sum penger til alle som ønsker å donere en nyre for å redde dem og så. Hvis du er interessert i å være en donor eller du vil redde et liv, Du skal skrive oss på e-posten nedenfor.

    Dette er en mulighet for at du skal være rik ok, vi forsikrer og garanterer deg 100% sikker transaksjon med oss, alt vil bli gjort i henhold til lovgivende nyredonorer.
    Så kast bort ikke mer tid, vennligst skriv oss på irruaspecialisthospital20@gmail.com

    Irrua-spesialistundervisningssykehus.

    ReplyDelete