Friday, December 30, 2011

Åpne nye dører med en høyskole utdanning

Mer data og forskning viser at en høyskole utdanning ikke bare øker en utdannet opptjening makt, men også åpne nye dører og muligheter som ikke finnes før de har fullført sin grad.


Men første viktige ting, pengene. Gjennomsnittlig college og universiteter kan gjøre opptil dobbelt så mye penger i et år og over sitt arbeide liv enn high school utdannet. Personer med en graduate grad eller en doktorgrad kan trippel eller firedoble en high school graduate inntekter.


Når det gjelder de store pengene er det ingen konkurranse. Ni prosent av college nyutdannede brakt hjem mer enn $100.000 i året eller mer mens bare én prosent av high school nyutdannede nådd det nivået for inntekt. Muligheten til å tjene mer penger, år over år, og på høyeste nivå er klart mer åpne for høyskole eller universitet nyutdannede.


Det er også enklere for en college-utdannet å få sin første jobb, flytte raskere i sitt valgte felt, og nå toppen, enn det er for en person med bare en high school diploma. College nyutdannede bringe spesialisert lærer opp og ferdigheter, og de er også mer sannsynlig å få utvidet kommunikasjon og skrive ferdigheter, er kunne justere og håndtere flere oppgaver samtidig, og har en rekke evner til å vokse som gjør dem mer ønskelig å arbeidsgivere.


En person som tar kort ruten til verden arbeider etter videregående skole er faktisk tar en kort sikt få for langsiktig smerte. Selv etter at du legger til kostnader for fire år college ved en gjennomsnittlig pris på $ 10 000,00 inntekt som du kan gjøre i denne perioden kan du fortsatt langt bak. Du kan plukke opp en ekstra $100,000 på kort sikt som vil koste deg og din familie en million dollar i det lange løp.


En investering i en høyskole utdanning vil også betale ved åpning av en masse andre dører. Mange mennesker synes at venner de oppgradere med i college ofte bli en del av deres nettverk. Dette nettverket kan passere langs mulig jobb kundeemner, lukrative investeringsmuligheter og enda sosiale eller politiske forbindelser.


Disse dørene er bare åpne men til de som delta college og fullføre sine grad-programmet. Ikke la disse dørene slam lukket i ansiktet. Det er aldri for sent å gå tilbake til skolen og dra nytte av fordelene som en høyskole utdanning kan gi. Ja, det kan skade litt på kort sikt, men på slutten du vil ganske sikkert være bedre.

No comments:

Post a Comment