Friday, December 16, 2011

Å få jobb dvs riktig For deg.

Jeg er typen person som vurderer en sunn, hyggelig jobb mye mer verdifulle enn et høyt betalende ett. Dette kan være så utenlandsk konsept til noen mennesker som vårt samfunn fortsetter å stige ned i dypet av materialisme. ID ta gjerne en jobb som gjør noe jeg elsket og med folk jeg likte for litt mindre penger enn jeg ville ha pocketed arbeider på vomitoriam.


Så, midt i whirlwind av CVer, programmer og sjel scorching intervjuer, ta en øyeblikk til å vurdere miljøet på arbeidsplassen-å være. En prat med en av de lavnivå ansatte, og hvis de stirrer tilbake på deg med kjedelig døde øyne, deretter kan du revurdere din plassering.


Selv om du ikke gjør stor bukk umiddelbart, selv de mest un-motivated typer vil raskt stige i rekkene på grunn av den glede av arbeidet. Its like enkelt som dette "vi liker å gjøre hva vi liker å gjøre". Og stoler på meg, hvis du tror umulig å finne en jobb, vet at folk få betalt for å gjøre alle slags merkelige og selv morsomme ting. Ta for eksempel profesjonell vin forsmak. Eller kanskje fyren som kommer til å teste vannet lysbilder etter sin produksjon.


Husk å holde disse ordene i baksiden av hjernen din, og forhåpentligvis får du jobben som virkelig passer for deg.

No comments:

Post a Comment