Saturday, December 10, 2011

På utkikk etter en endring??

Et år inn i din ny jobb, og du har sett det skje rundt deg - jobb hopper - as shifts og endringer har blitt en del av landskapet på jobb. Du også begynner å tenke; kanskje er det din tur til å flytte på... Men vent! Har du virkelig trenger å?


Legitimasjonsbeskrivelsene er rett, du er en marketing professional med en grad i management, og to år, pluss erfaring i multinasjonale. Det er grunn nok for folk å gjøre tilbyr, for en plassering koordinator å ringe eller reklame i din daglige aviser å invitere din oppmerksomhet for jobsites 'sms-ing' detaljer om nye jobb-oppføringer og gjør du tro om igjen. Men før du går bestemmer deg om at farten for å skifte fra din nåværende jobb, spørsmål å spørre deg selv-er det noe unikt som jeg vet, eller har gjort som svært få mennesker har gjort eller vet?


Hvis svaret på noen av dem er bekreftende deretter kan det ikke være en god idé å vurdere en endring, og Hvis svaret ikke gjelder for noen av dem kan det være en god beslutning om å endre.
Her er et par ting som du må vurdere mens det store spranget.


Risikoanalyse
Før å komme inn i den nye jobben som en blir, må du analysere den nye jobben. To spørsmål trenger å bli spurt – om selskapet er på banen for vekst og vil den nye jobben hjelpe meg med å anskaffe nye ferdigheter? Imidlertid informasjon som er tilgjengelig på vekst aspekter er kanskje ikke riktig, og det vil være noen innslag av tvil som bare kan minimeres ved å analysere financials, sjekke troverdigheten til selskapet, analysere spor poster av folk i toppledelsen, snakker til ansatte i selskapet; intervjuprosessen er en god mulighet til å sonde og danne en mening.


Vurdere arbeid kultur
Gjør arbeid etikk kultur, policyer for informasjonsbehandling, Velferd praksis, team management, organisasjonsstrukturen et al-figur i en begrunnelse for søker et skifte? Ganske ofte er det tilfelle. En ung markedsføringsansvarlig sier, "Office atmosfære og arbeid etikk ikke er saker av interesse når noen tiltrer selskapet for første eller andre gang, men de blir innflytelse faktorer senere mens du lager en avslutte opphold beslutning."
Forstå bedriftskultur, visjon og verdier av et selskap som du ønsker enten å avslutte eller bli med er en god måte å fastslå følelsen av stedet og din forpliktelse til denne organisasjonen.


Er ' alias monetære fordeler
Penger er magnetisk, spesielt når du er som vurderer en sluttet, eller bo beslutning. Ingenting synes en bedre indikator på økningen i grafen karriere og din oppfatning av verdt! Men faktisk tilfredshet i arbeid-opplevelse krever at du grave dypere. Hvordan er din kompensasjon sammenlignet med dine kolleger i organisasjonen eller utenfor? Hva er din nåværende misnøye om? Skiftet til en ny jobb med forbedret monetære fordeler eliminerer stede misnøye? Tilbyr den nye jobben du omfang? Tverrfunksjonelt bevegelse? Det fange interessen fordi den fokuserer på ditt område av kompetanse? Besvare disse vil sette mot mening inn din beslutning.


Diskusjon med venner/kontakter
En venn av deg har blitt med en ny organisasjon, og mener stedet vil passe godt for deg også. Stole på ham/henne, men ber om mer informasjon om selskapets arbeidsmiljø, selskapets visjon, management lagånd, HR policyer, mentorer, fallgrubene – folk profiler, kontoret politikk og andre mulige blokker. Disse visningene fra en venn er sannsynlig å være verdi basert og kan effektivt svar på spørsmål som "gjør organisasjonen seg dissens? Er stedet svært hierarkisk?"osv. Hvis det er en konsulent samtale, han/hun er sannsynlig å selge deg åpenbart attraksjoner, penger, prosjekter, tildelinger oversjøiske osv. Be om tid og be om mer informasjon.


Optimistisk tilnærming
Nivå av tilfredshet er høy når du akkurat har fullført et interessant og utfordrende-prosjekt. Men en gang en uke senere, angst begynner å krype om det nye prosjektet du er til å arbeide på. Ventetiden bygger på din misnøye og prosjektet er endelig ikke opp til dine forventninger. Forberede seg til å håndtere slike spørsmål på en positiv oppmerksom. Hold fremdriften opp kommer ved å investere tid i å lære noe nytt, ved å registrere seg for et treningsprogram eller gjør det til en interessant seminar. Arbeide med mindre, oppnåelig personlige mål og mål. På utkikk etter en endring i denne perioden er helt feil tid til å gjøre.


Kjør sjekker på EQ og IQ
Kjøre periodiske sjekker på emosjonelle og etterretning Quotients (EQ og IQ). Dette vil ledetråd du inn til høyre skille – en mulighet som vil hjelpe deg å vokse både intellektuelt og følelsesmessig. En høy emosjonell kvotienten finner du følelsen respektert og konsultert med en følelse av tilhørighet til organisasjonen. Prosjektet du er på opphisse du? Du ser frem til å bruke mer tid på det, og det utfordrer deg med reelle muligheter? Har du lært nye ferdigheter? Har du blitt belønnet for godt arbeid? Har du tjent en kampanje? Du er valgt for en ettertraktede Opplæringsprogrammene? Et positivt svar på disse spørsmålene får en høy poengsum på IQ. Når du er som vurderer en sluttet, eller bo beslutning, husk å vise beslutningen i totaliteten og bruke regelen for rationalizing til å gjøre det riktige valget. Sist men ikke minst, karriere planlegging er en kunst og raskere en masters det mindre er feil en er sannsynlig å gjøre.

No comments:

Post a Comment