Saturday, December 24, 2011

Hvordan skrive inn en CV For arbeidsgivere

Lære hvordan skrive inn en CV, kan det føles som en skremmende oppgave. Selv de mest velstående forfattere har spurt seg, hvordan du skriver inn en tankeleser blåser CV. Følg tipsene i denne artikkelen, og du vil finne svar på hvordan du skriver en fremragende CV.


Først din CV, må datamaskinen som skrives ut. Dagene av den allmektige pennen eller grandma's skrivemaskin er bak oss. Ingen flere vognreturer med dinging gongongen.


Du bør alltid bruke svart blekk i hele. Det er den mest profesjonell og hjelper hvis din CV skal kopieres av arbeidsgiveren perspektiv.


Dagens datamaskiner leveres med flere forskjellige skrifter som du kan velge. Når du skriver inn din CV, ønsker å holde fast med den tradisjonelle Times New Roman. Også akseptabelt er Courier, Verdana, Ariel og Monaco. Du kan prøve å unngå kursiv og understreking, ettersom disse er vanskelig å skanne inn i en database.


Når du skriver inn din CV for arbeidsgivere, vil du bruke den optimale skriftstørrelsen. Det er best å bruke populære størrelsen på enten 10-12 punkt. For overskriften er 11 til 14 punkt i fet skrift best. Imidlertid på kroppen av CVen, må du feste med 10 eller 12 punkt, og unngå å bruke fet skrift i kroppen så vel.


Må du enten bruke en laser eller bubble jet-skriver. Du kan skrive ut flere kopier av CVen, og hver av dem vil være like klart som først. Du ønsker ikke å bruke en kopimaskin som bokstavene kan være nedtonet. Det klarnet CVen er, jo enklere det er en på leserens øyne, og jo mer profesjonell bildet vil være. Også glemme den gamle Punktmatrise skriveren. Du ønsker ikke en utdatert skriveren til å representere deg som blir foreldet. I det minste vil du vise at du vet hvordan du skriver inn en CV.


Ikke overse betydningen av papiret som du vil bruke til å skrive inn din perfekte CV. Du ønsker ikke din CV til å rope "Neon grønn er min favoritt farge!" Du må alltid bruke hvit eller elfenben papir, med en samsvarende konvolutt.


Mest profesjonelle papiret kan du velge er minst en 20 lb obligasjon som ikke kan slettes. Husk, du vil at hele pakken å skrike, "Professional!" Holde papiret og tilhørende konvolutt rent, friskt og rynke gratis.


Som for marger, kan du bruke standard 1 "på toppen og bunnen med 1,25" margene på både venstre og høyre side.


Doble mellomrom mellom avsnitt og holde det kort. Arbeidsgivere vil se en kortfattet og til poenget gjenoppta. Husk at du ikke skriver din memoarer, men du selger selv, gjør din første inntrykk. Som den gamle cliché, "First impressions vare livet ut." Nå som du vet hvordan du skriver inn en CV, kan du finne en levetid jobb!


Copyright 2005 av David Green
http://www.powerfuljobsearchtips.com

No comments:

Post a Comment