Wednesday, February 8, 2012

Ungdom - hva er det du skal gjøre med livet ditt?

Tenåringer har et helt annet syn på livet til voksne. Voksne synes å ønske å stoppe du har det gøy. De er svært raske til å fortelle deg at du ikke kan gjøre dette, eller du kan ikke gjøre det og at du ikke hva du drømmer for å bli når du vokse opp og forlate skolen.


Voksne er delvis riktig. De vet at det er en pris for å leve. De vet at du trenger å finne penger til å betale for mat, klær og overnatting. Og de "tror" de vet at sjansene for deg bli berømt, for eksempel er slank.


Hva vil du gjøre når du blir eldre? Mange tenåringer fortelle meg at de vil være en skuespillerinne, en lege, en advokat, en motocross mester, en profesjonell fotballspiller, en pop-stjerne, en datamaskin programmerer, en pilot, en soldat, en racing driver eller en astronom. Noen fortalte selv meg de ønsket å bli en magiker.


Ikke mange folk forteller meg at de vil arbeide i et hotell, jobber på et kontor, plukke frukt eller grønnsaker, lage mat mat, reparere biler, opprettholde veier eller utføre en av hundrevis av jobber som er at fleste mennesker gjør hver dag å holde tak over hodet.


Så hva har skjedd med alle disse 'hverdags' mennesker, hadde de har de samme drømmene som du?


Ja, fleste drømme store ting når de er tenåring, men svært få gå å oppnå dem. Hva kan du lære fra dem som vil stoppe det samme skjer med deg?


Det første du trenger å sette pris på er at suksess ikke bare skje med deg. Det er mye hardt arbeid og innsats som går inn på hver suksesshistorie. Du vil ikke bare snuble over suksess, eller bli en pop-stjerne, bare fordi du vil være en.


Snakke med enhver vellykket person, og de vil alle fortelle du samme – du må ha mål. Du trenger å vite nøyaktig hva du vil, ikke bare litt vage forestilling om "livsstil" som følger med denne drømmen. Du trenger et hovedmål, og også mye mindre mål – ting som du har å oppnå på vei til å oppnå den store.


Du må oppdage hvilke ferdigheter eller kunnskap som du må være i stand til å gjøre ting du vil gjøre. Du må finne om det er en kvalifisering som du må ha å få deg inn i det yrket.


Hvis du vil ha en sanger som det tar mer enn muligheten til å synge. Du konkurrerer mot tusenvis av andre sangere, hvorav mange har vært sang fra ung alder, og ta leksjoner med profesjonell stemme trenere flere ganger per uke. De praksis syv netter per uke og allerede Utfør foran liten målgrupper og angi talent konkurranser så ofte som de kan. Du gjør dette?


Hvis du vil ha en motocross-mester som det tar mer enn muligheten til å sitte på en sykkel. Du konkurrerer mot tusenvis av andre amatører som deg som har vært riding motocross sykler fra en alder av fire, og har vært konkurrerer nesten hver helg i år. De virkelig vet hvordan å sitte på en sykkel. De har satt i gang å utvikle og teste sine ferdigheter og deres foreldre er fullt bak seg å kjøpe det beste utstyret og reiser til nye møter for å sette dem opp mot raskere rytterne. Disse menneskene er veldig fort. Har du satt i samme tid på samme nivå?


Jeg er ikke prøver å sette deg av. Jeg ønsker du å våkne opp til at hvis du ikke allerede å trene og konkurrere på topp nivå av aktiviteten din drøm må du starte jævla rask eller godta at noen andre skal leve drømmen din, og ikke deg.


Hva du trenger å gjøre for å bli personen i din drøm er å finne ut forskjellen mellom livet ditt nå, og hva det er, må du være personen i drømmene.


Må du regne ut hvilke ferdigheter du trenger, og hvordan du skal oppnå dem. Du må regne ut hva kunnskap du trenger og hvor du skal få det. Du må regne ut hvor du skal finne tid til å gjøre dette, og hvordan det skal betales for. Du må spørre deg selv hvis du er forberedt på å innlegge hardt arbeid og lange timer som kreves for å få deg til der du ønsker å være.


Mange av de beste skuespillere og krefter i landet gikk til en meget konkurransedyktig scenen-skolen for å lære sine båter. Studenter av disse skolene må jobbe lange timer og ekstremt hardt bare for å overleve, never mind skiller seg ut som en fremtidig star. Men scenen skolen begynne engang ikke det. Oppføring til beste akademiene er konkurransedyktig, og du trenger å bevise for dem at du har "hva det tar" bare for å få. Du må ha vært utført i spiller og scenen viser før du installerer. Du må vise at du har en track record of excellence bli skuespiller. Kan du bevise dette?


På vei til din drøm posisjon trenger du å lære alle tingene som vil være nødvendig når du er i den posisjonen.


Du må jobbe bakover fra din drøm og beregne alle trinnene som er nødvendig for å få der du ønsker å være. En advokat, må for eksempel en lov grad. Avhengig av hvor du har tenkt å studere steder kan være svært konkurransedyktige slik at du må ha god skole eller Agder rangering før du får til university. Tror ikke at du bare kan slå på skolearbeid i de siste par årene før til university-du trenger å arbeide hardt på skolen i alle fag, i alle år grupper, å oppnå de nødvendige karakterene.


Så, hvis du fortsatt ønsker å leve drømmen og du er forberedt på å sette i alle hardt arbeid og innsats for å få deg til der du ønsker å være deretter jeg ønsker deg lykke til.


Men vurdere en ting, hvis du ikke skal sette i alle denne hardt arbeid, eller du feilaktig fortsatt tror at det er fortsatt bare kommer til å skje med deg, hva er du kommer til å ende opp med å gjøre for å gi deg pengene du trenger for å leve? Sannsynligvis samme som de fleste mennesker i rutinemessig jobbene sine.


Begynne å nyte læring. Lær tingene som du er interessert i. Finn ut hvordan du kan forbedre din læring for å gjøre det mer nyttig for deg. Bli en ekspert på uansett feltet du ønsker å utmerke seg i. Angi deg selv noen mål, og starte i dag.


Å ja, og personen som fortalte meg at de ønsket å bli en magiker har nå vært å gjøre en god leve sånn i over 10 år. Han har utført på mer enn én anledning til Prince Charles, fremtidige konge av England. Han har også utført for en rekke andre kjendiser og hva regningen på nyttårsaften på den 6 star BURJ AL ARAB hotellet i Dubai.


Live the dream.
© 2005 Max Wiseman

No comments:

Post a Comment