Sunday, February 26, 2012

Forbannelsen av arbeid

Neste gang du si at din jobb er å drepe deg, du kan være til noe.


UK nå har den lengste gjennomsnittlig Arbeidsuke i Europa og det er montering bevis at hardt arbeid tar tollpenger på britiske arbeidsstyrke. For eksempel:


• Ca 106 millioner arbeidsdager går tapt gjennom ryggsmerter, koster £ 5.2 milliarder for UK-økonomi
• Ca 90 millioner arbeidsdager tapte over UK som et resultat av stress-relaterte fravær.
• Stress eksperter fremhever som konsekvent arbeide mer enn 45 timer i uka kan skade helsen, fysisk og psykisk.


Ironiske av oss å bli en nasjon av støttes er at på lang sikt den har negative følger for bedrifter. Nyere forskning har indikert at lavere og høyere ikke arbeidstimer forholde seg direkte til høyere produktivitet.


En av ofrene av over-working er at mindre tid er viet til fritid eller fritidsaktiviteter, svært ting som kan bekjempe stress og gi økt velferd som ville tillate oss å jobbe hardere og for lengre.


Ett slikt fritidsaktivitet er øvelse. Fordelene ved trening er lenge etablert. Den har en direkte innvirkning på å hindre eller hjelpe en rekke sykdommer inkludert diabetes, hjertesykdommer og artrose. Det er et viktig redskap for å bidra til å bygge sunn bein, muskler og ledd for små. Det er et viktig middel for å redusere risikoen for store sykdom og tidlig død for gamle. For alle i mellom, regelmessig aktivitet reduserer risikoen for sykdom, styrer vektøkning, bremser aldrende og øker psykisk velvære.


For dem som foretrekker det litt mer spennende enn en time på tredemølle aktiviteter, finnes det en rekke ekstremsport og aktiviteter som er en fantastisk måte å expelling alle som pent opp arbeidsrelaterte stress. En ekstrem sport er en hvilken som helst aktivitet som har et element i fare som er knyttet til den. Bortsett fra risiko element, mange av disse sport har en positiv effekt på ditt velvære og er perfekt for å forme opp fysisk.


Så hva er stoppe oss? Det er utallige organisasjoner og klubber der ute med ideer og aktiviteter fra den enkle til ytterste. Alle av oss trenger å finne tid til å slappe av etter en lang dag med jobb. Vi lever i en rask hektisk samfunnet. Vår verden er en fylt med uendelige oppgaver og krav. Hvis vi er følelsen overveldet med for mye stress og press, vil vi ikke kunne håndtere alt som livet presenterer før oss. Disse faktorene gjør det svært viktig for oss alle å finne tid på ferie.

No comments:

Post a Comment