Tuesday, February 21, 2012

Bedriftsutvikling gjennom fjernundervisning

Bedrifter er alltid på jakt etter effektiv og ineffektiv måter å trene sine ansatte. Deres behov variere fra retningen til apprenticeships, til salg og kommunikasjon, gjennom til tekniske og profesjonelle ferdigheter opplæring. Hva de har funnet er at fjernundervisning kan oppfylle alle deres behov, effektivt og til en pris som er betydelig redusert fra nesten alle annet metoden av opplæring.


Noen anslag har plassert hvor mange amerikanske arbeidstakere som trenger å være utdannet eller omskolert for å møte eksisterende og fremtidige behov av amerikanske virksomhet på rundt 50 millioner mennesker. Det er mange mennesker som trenger å tilegne seg nye ferdigheter i vår nye økonomien og sikkert mange ressurser som må brukes for å sikre at lykkes. Avstand trening har åpnet opp en ny rimelig måte for firmaer til å tilby at trening og mer blir med rekkene av elektronisk opplæring express hvert år.


Selskaper kan bruke avstand trening for å gi all den sine ansatte med en solid forståelse av oppdrag, mål og mål av denne organisasjonen. I disse dager når ansatte tilfredsstillelse og retention er sett som direkte relatert til bunnlinjen, blir dette avgjørende for suksessen. Å få alle å vite og praktisere disse prinsippene konsekvent gjennom hele organisasjonen er ikke bare nødvendig, men verdi lagt også.


Store selskaper med tusenvis av ansatte spredt på mange steder over hele landet allerede har online kommunikasjonsmidler, for å gi informasjon til ansatte og samle deres innspill og tilbakemeldinger. Hva de har besluttet å gjøre er å benytte denne online-nettverket å utdanne sine ansatte også. Dette kan være en ny salg teknikk eller stilen som de ønsker å implementere eller fokus på kundetilfredshet de vil forbedre. Uansett hva hensikten det kan nå være levert og lært gjennom et nettbasert læring programmet.


I noen tilfeller har de samme konsern kontrakt direkte med online university-programmer for å tilby en pakke med fjernundervisning programmer til alle sine ansatte. De betaler foran for utdanning kostnader og ansatte plug in på jobben eller hjemme for å oppgradere sine ferdigheter og lære nye. Noen progressiv arbeidsgivere oppfordrer også sine ansatte å melde deg på online grad gi programmer på en lav eller subsidierte kostnader slik at ansatte kan endelig få eller fullføre sine høyskole utdanning. De er ikke bare opprette lykkeligere ansatte men ansatte som har ferdigheter til å vokse og gå i deres organisasjon.

No comments:

Post a Comment