Friday, February 17, 2012

Opportunities And Challenges av Online grader

Fjernundervisning, har skapt en helt ny verden av muligheter for studenter i alle aldre og inntekter for å endelig få en høyskole utdanning og få en online grad. Du har muligheten til å lære nye ferdigheter og evner, muligheten til å forbedre deg selv og din opptjening makt, og muligheten til å bli med at eliten rangeringen av amerikanere som kaller seg college nyutdannede.


Sammen med mulighetene kommer en rekke utfordringer og hindringer som du har å overvinne. Først er isolasjon. Ikke overraskende mange online elevene oppleve varierende grad av isolasjon i å få sine online grad. Det er forståelig. Du kan lære og studere alene uten menneskelig samhandling lærer og medstudenter. Men det er ingen grunn til at du ikke kan utvikle relasjoner og selv vennskap med noen av dine klassekamerater og mange mennesker gjør nettopp det. Husk at læring alene er ikke dårlig, det har vist seg for å fungere, men det er forskjellige, og regner med ha noen vanskeligheter med å justere til den.


En annen del av online læring som folk finner vanskelig, er at det er ingen direkte kommunikasjon; alt flyter gjennom modemet på dataskjermen. Du kan gå glipp av skravling og personlig kommunikasjon med klassekameratene dine, men som også er bare en del av prosessen og fleste vokse minst rolig med dette aspektet av online læring.


Noen mennesker også finne det vanskelig å lære online fordi de går glipp av nonverbal kommunikasjonen som lærer normalt bringer inn i virkelige klasserommet. Bevegelser og kroppens bevegelser formidle ikke samme meldinger elektronisk som de gjør i klasserommet, slik at det tar litt bli vant til.


Men det største utfordring som står i veien for virtuelle læring suksess er å finne tid og energi til å fullføre studie-programmet som følger med en online grad-programmet. Realiteten er at fjernundervisning krever så mye tid og energi som en innstilling for virkelige liv-universitetet. Du har kanskje ikke å kjøre til skolen, men fem timer av frakoblede studie for hver online time av klassen er hva du sannsynligvis nødt til å sette å bli vellykket og få din online grad.


Hvis du kan finne måter å overvinne disse utfordringene vil du ha en svært vellykkede og produktive karriere som en online student. Du vil være på vei til å nå dine drømmer om en online grad, og før du vet det du vil være den personen som du har alltid ønsket å være, videregående.

No comments:

Post a Comment