Sunday, February 19, 2012

Å finne din lidenskap og Profiting fra det

Er det noe du er så lidenskapelig om at du ville gjøre det uansett hva? Hvis ja, har du noen gang tenkt om å gjøre det arbeidet ditt liv?


Jeg vil dele med deg et sitat fra en stor australske talent, Rolf Harris. Her er hva han sa:


"En gang sa til meg - først identifisere besettelse, og deretter gjøre det yrkeslivet og du vil aldri gjøre en annen dags arbeid."


Så, la meg stille deg igjen - har du noensinne vurdert å gjøre din lidenskap for arbeidet ditt liv? Kan du gjøre overgangen? Du trenger ikke å gjøre et "rent kutt" fra hva du gjør nå. Gjøre det i stadier - lite bit om gangen. Satt noen mål for deg selv.


Jeg visste at folk som har sluttet i jobben for kjedelig dag fordi de har tjent så mye penger "deltid" forfølge en lidenskap. Men de gjorde ikke det gjennom flaks eller ved å være inaktiv. Ingen får-rik mellom 9,00 er og 5.00 pm.


Identifisere det som du ville gjort selv om du ville aldri få betalt for det. Det er din lidenskap. Neste, ta noen av den unyttig og unproductive "TV tiden" og arbeide på den lidenskapen. Du vil finne en måte å gjøre en fortjeneste fra det hvis du innlegge tiden og komme opp med en "vinkel". Når lidenskap skritt i procrastination, gå dovenskap, unnskyldninger og alle de andre negative egenskaper ut døren.


Millioner av mennesker tjene penger fra deres lidenskap. De er ikke co-forresten også den lykkeligste og rikeste mennesker på planeten. Hvorfor ikke bli med deres ranks? Husk, den gamle cliche som "Roma ikke var bygget på en dag." Motsatt, "tommers ved tommers, det er enkelt."


Slå din lidenskap i et yrke, og du vil aldri måtte "arbeid" på nytt.

No comments:

Post a Comment