Monday, February 27, 2012

Du ble født for å finne en jobb - du ble født til å gjøre jobben.

Tror du at det er en grunn til at du der født? Har du et oppdrag? Tror du at du har en unik gave, og at du ble født for å gjennomføre denne gaven? Hvis du svarer Ja tror jeg du har rett. Du bør finne en jobb som var ment for du og din karriere planlegging skal dreie seg om å finne ditt sanne oppdrag i livet og deretter gjøre det. Alle av oss har en dyp trenger å føle seg nyttig og å vite at våre naturlige født evner blir ansatt til sitt fulle potensial. Dette er hvor karriere eller jobben søker prosessen skal begynne.


For å oppnå jobben som oppfyller ett hundre prosent, har du å kunne se inni deg selv og be om den sanne naturen, og finne ut hva din unike oppdrag er på denne jorden. Dessverre fewest av oss som har lært hvordan du lever våre liv og velger karriere i samsvar med hva vi var ment å være. Mesteparten av tiden vi søke etter svar på spørsmålene våre utenfor oss selv stedet gå inni oss selv for å finne svarene som er sann.


Når du har alle spørsmål om, hentet og analysert svarene dine, har du et mye klarere bilde av typen jobb som du var ment å ha. Nå er du klar til å forberede seg for å få denne jobben. Det neste trinnet er å fylle kunnskapen hullet som til slutt står bak deg, og du var ment for jobben. Dette gjøres ved å undersøke alle mulige alternativer er det for deg å tilegne seg denne kunnskapen, enten dette er en 5 år college studie eller en enkel e-kurs for å få et bestemt sertifikat.


Når din kunnskapen hullet er fylt er tiden nå kommet for å finne jobben du var ment for. Lederne som ansetter flere og flere ser nå gjennom elektronisk kopier av igjen, og for å være ærlig er dette den enkleste og mest effektive måten for deg å sende det også. Skrive en god CV i tekstbehandlingsprogrammet ditt, og lagre den. Nå gå online og gjøre et søk etter "jobber" eller «jobbsøking» eller noen relaterte søkeord, og du vil komme opp med en liste over jobb søk nettsteder. Det er mange generelt jobb søk nettsteder som CareerBuilder.com og Monster.com, i tillegg til spesialiserte jobben søker tjenester som Accounting.com og SalesJobs.com online. Tidligere jobb søker områdene har alltid tusenvis og tusenvis av ledige stillinger. Sistnevnte er beregnet på folk ser for svært spesifikke jobber. Du bør kompilere en liste over minst 40 slike nettsteder og slo dem hver dag. Jo mer arbeider du med dette jo mer sannsynlig er å fange din drøm jobben raskt.


Første gang du skriver inn hvert av disse områdene, bør du legge inn din CV på den. Dette er den mest arbeid intensiv delen av søket, men hvis du gjør en forsiktig og grundig jobb i begynnelsen, du vil dra nytte senere. Hvis du vil spare tid skjønt, kan du bruke ett av flere CV postering tjenester på weben som vil gjøre denne jobben for deg. Disse tjenestene kan være vel verdt den prisen. Den fine tingen med disse jobb CV postering tjenester er at de kan legge dem til mange søkesider jobb; Jeg vet at selskaper kan postere en jobb gjenoppta på over 60 områder. Kan du forestille deg hva dette betyr for deg? Din CV, vil være tilgjengelig for millioner av rekruttererne. Og jo mer du utsetter deg, jo raskere vil du ha jobben du ble født til.

No comments:

Post a Comment