Saturday, February 25, 2012

Det som trengs for å bli en profesjonell modell

Hvis du tror modeller er bare en annen pen ansikt, tro om igjen! Verden av modellering er ekstremt konkurransedyktig og ofte grueling. Det ikke er absolutt en mangel på vakre mennesker i verden modellering, så for å lykkes, vil du stole på mer enn bare din ser ut.


Før du bestemmer deg å bli en modell, spør deg selv: "Hvorfor?" Mange enkeltpersoner start modellering for å gjøre et hopp til å handle eller synge, men ikke gjør feil - profesjonelle verden av modellering er en karriere aspiration i seg selv. Langt mer enn et springbrett til andre karriere, profesjonell modeller er hardt arbeide, trenet høyt enkeltpersoner.


Bryte ut av den misforståelse at bare kvinner kan bli berømte profesjonell modeller! Mannlige modeller er ofte bare så ettertraktet ut som kvinner, så ikke forvent veien til å bli en profesjonell mannlige modell å være enklere enn en kvinnelig modell. Videre, ikke vær under denne misforståelse at modeller er alle seks fot høy og veie 100 pounds. Den økende trenden i mote bransjen er advent av plus størrelse-modeller. Disse vakre modeller bære stolt en rekke mote designet for ekte menn og kvinner av populære selskaper som Lane Bryant.


Uavhengig av skjønnhet, formen eller størrelsen, hvis du ikke har ambisjoner og stasjonen for å gjøre det i denne dog-eat-dog bransjen, vil du mislykkes. Forvent å mer enn gå ned et par runways og ta dekselet skudd for populære blader. Du vil måtte arbeide flittig på honing din håndverket og å få ansikt og navn kjent. Mange håper modeller velger å arbeide med modellering byråer som vil gjøre det grynt arbeidet med å finne jobber og fremme deres navn. Ta stor forsiktighet når du velger et byrå som det er mange svindel organer posing som legitim. Husk, sann organer gjøre sine penger ved å fremme modellene og lading provisjoner på bestilling. Sant byråer gjør ikke pengene sine av krevende store summer penger fra en håper modell foran.


Når du registrerer deg med et byrå, vil du begynne å arbeide på din portefølje. Denne samlingen av bilder viser potensielle kunder hvordan du reagerer på et kamera. Også, må du ta det som er kjent som "model krus skudd." Disse bildene er å vise potensielle kunder din ser ut og body type. I denne krus skudd, du er ikke posing og vanligvis bruker en enkel badedrakt. Det er viktig at alle fotografiene er profesjonelle og passer industristandarder. En modellering byrå vil kunne gi deg en fotograf som er vant til å ta både portefølje bilder og krus skudd.


For å finne en modellering byrå og være en av deres representanter, kan du ønsker å bruke åpne samtaler. Åpne samtaler ligner på åpne hus der inviteres alle personer som er interessert i å bli en modell for et intervju. Når du delta på disse intervjuene, holde i tankene er de profesjonelle og bør du kle delen. Holde kjole og utseende enkel for å presentere best din funksjoner og body type. Byrå-representanter må vise du som et tomt lerret slik at du kan tilpasses til å passe en rekke mote. Bruk enkle men profesjonell antrekk vil tillate dem å gjøre akkurat.


For å utmerke seg som en profesjonell modell, vil du måtte arbeide hardt og flittig på målet ditt. Akkurat som en hvilken som helst karriere, modellering er en jobb og bør tas alvorlig Hvis du forventer å utmerke seg.


Copyright 2005 av Lynn vegger. Alle rettigheter.

No comments:

Post a Comment