Tuesday, February 7, 2012

Hva er en Mystery Shopper?

Logge Internett-disse dager, og du er nødt til å se annonser annonsere, "Få betalt for å handle!" eller "Tjene penger å spise!" De fleste Internett-brukere i kunnskapsrike tror umiddelbart, "svindel", umiddelbart Klikk av, og raskt glem annonsene.


Ikke vær for raske til å forkaste ideen, skjønt. Noen av disse påstandene er faktisk legitime.


Bedrifter ansette mysterium kjøpere til å hjelpe dem å måle kvaliteten på tjenesten. Mystery shopper er noen som, bokstavelig talt, får betalt for å shoppe, spise ute, gå til banken og kjøpe dagligvarer--ting du ville ha gjort likevel. Hvis du tenker på at dette er for godt til å være sant, bare vent. Mystery shopper har å tjene henne penger. Mystery shoppere posere som hverdagslige kunder, vanlig kjøp. Samtidig er de faktisk drive forbruksforskning. "Kunden" evaluerer erfaring, arbeider fra en detaljert sjekkliste. De gir en gjennomgang av hele transaksjonen--fra renslighet av butikken og lengden på vent, til holdning av kontorist og kvaliteten på produkter.


Mange typer bedrifter bruker mystery shoppere. Banker, dagligvare butikker, auto forhandlere og restauranter er bare noen av etablissementer ved å bruke disse kundene. Mystery shopper rapporter hjelpe bedriften finne områder av svakhet, slik at de kan forbedre.


Mystery shoppere er vanligvis utdannet entreprenører som tjener $10 til $15 i timen. De som starter sine egne bedrifter kan tjene over $50,000. Hvis du vil ha informasjon om å bli en mystery shopper, kan du gjøre et Internett-søk. Fortsette med varsomhet på Internett, skjønt, som noen av disse annonsene er svindel rettet mot stay-at-home moms eller arbeidsledige enkeltpersoner. Være spesielt skeptisk til alle jobbene som ber deg om å betale et gebyr. Generelt, er en legitim mulighet vil ikke be deg om å betale. Mystery Shopping leverandører tilknytningen gir informasjon og jobb-oppføringer.

No comments:

Post a Comment