Sunday, February 5, 2012

Hva trenger du å vite om pleie yrke

Sykepleiere kanskje den beste vennen av en pasient. Selv om de får betalt for jobben sin, ennå er omsorg og bekymring de viser for pasienten enestående og bemerkelsesverdig. Sykepleie-territoriet tilhører vanligvis kvinner. Men selv menn som kvinner kan ta opp dette yrket etter tilstrekkelig opplæring. Men er siden siste årene en nedgang sett i antall personer tar opp pleie som en karriere. Det kan være mange grunner bak seg. Så, blir hovedoppgave i denne artikkelen hvis du vil liste opp disse forskjellige årsaker sammen med konsekvensene av krympende antall registrerte sykepleiere dag for dag.


Utforsker de ulike årsakene:


Mindre antall skoler kan være en fremste faktor. Det er ikke mange skoler som kjører programmer for å kontrollere fremtidige sykepleiere.


Legge til sørgelig forfatning er det faktum at skoler som finnes er i en forferdelig forfatning. Det er ikke bare mangel på midler, laboratorier og klinisk utstyr her men fakultetet for er ikke nok, og godt kvalifisert. Disse problemene utelukke mange mennesker fra inn i dette yrket. Mens de som angir programmet konfrontere problemer på alle stadier og til tider kan du ende opp med å gi den eller forlate det i midten.


Den alder faktoren er en annen ulempe. Gjennomsnittsalderen for registrert sykepleiere er betydelig høy. Så, for øyeblikket disse registrerte sykepleiere pensjonere, oppstår det en akutt mangel på nye.


Ingen passende tiltak er tatt for å lære ny sykepleiere. Selv sykehus som tar opp denne aktiviteten er motvillige til å bruke god på trening sykepleiere. Medisinske og andre fasiliteter er svært dårlig. Dette innebærer uvilje mot på enkeltpersoner å søke Sysselsettelse som sykepleier.


Roman og avansert kurs-mange nye og avanserte kurs som MBA, masse kommunikasjon og så videre er rørt tempoet disse dager. De er som regel utstyrt med beste fasiliteter og midler og er sett henter rik jobber. Så mer fyrene og gals er villig til å gjøre en velstående karriere via slike kurs.


Begrenset omfanget for vekst, relativt lav lønn struktur og enorm arbeidsmengden er også debarring funksjoner. Jobben av en sykepleier anses for å være ganske en stressende jobb i dag, som krever lengre tids arbeide selv på ulike timer.


Utfall:


En bølge i demografiske nivåer har resultert i mer tall av små og store sykdommer og så stort antall pasienter. Men sykepleiermangel påvirker pasienter i sykehus. De ikke klarer å få tilstrekkelig omsorg og årvåkenhet. Undersøkelser har avdekket at i siste årene, større antall pasienter dør i sykehus skyldes uaktsomhet. Skrantende menn og kvinner ta ikke medisiner på tid og det er ingen sykepleiere for å holde et øye på dem alle døgnet rundt og egge dem til å ta sine doser regelmessig. Således, sunnhet bekymre har mottatt et stort tilbakeslag skyldes det synkende antallet registrerte sykepleiere disse dager.


Dukkert i pleie karriere har gitt fødsel til midlertidig og kontrakt sykepleie. Denne typen pleie har vist seg for å være litt hjelp med å møte mangelen på registrerte sykepleiere.

No comments:

Post a Comment