Tuesday, February 28, 2012

Nettverk: Noen grunnleggende Tips for å forbedre din karriere

Alle er alltid snakker om "nettverk" - du se folk hele tiden som fikk jobber som du ikke tror de er den beste personen for, eller du se på at folk passerer over deg fordi de har høyre venner. Nettverk er noe alle må gjøre aktivt for å fremme deres karriere - det er faktisk mye enklere enn du tror, og det handler om planting frø for fremtiden.


Grunnleggende om nettverk er enkel. Hvis du vet hvordan du skal snakke med folk og ikke har problemer med sosial interaksjon, alt du trenger å gjøre er å få venner.


Du trenger ikke å være den nærmeste vennen av noen til å få fordeler fra deres vennskap - du trenger bare å være en bekjent, noen de kan ringe på hvis de trenger noe. Favoriserer er grunnlaget for nettverk - du skraper ryggen min, jeg skal klø deg. Du bør alltid være klar til å gjøre en tjeneste for noen der det ikke skade deg. Hvis det bare tar opp litt av din tid, det er vel verdt det - hele poenget med en tjeneste er at fordeler det personen som mottar det mye mer enn det gjør vondt å gi den personen.


Som litt tid kan bety at den andre personen er mye mer villige til å hjelpe deg i fremtiden. Den gjøre venner-delen er også enkel - gå bare sammenføyning lokale organisasjoner. De trenger ikke engang å være relatert til virksomheten din - alle social club der lokale forretningsfolk møtes vil gjøre. Rotary Club, din lokale kirke, en politisk gruppe - hakke noe du er interessert i, og være aktiv i den. Bli med komiteer, og gjøre ting som krever at du regelmessig møte med andre - du vil få venner med dem, og de vil være sannsynlig å hjelpe du ut i fremtiden i business Hvis du trenger den. Et fint nettverk av venner kan få du en jobb, finner du ny virksomhet, eller en rekke andre ting.

No comments:

Post a Comment