Thursday, February 2, 2012

Mystery Shopping: Vanlige spørsmål

Hva er mystery shopping?


Mystery shoppere går inn i bedrifter som kunder. De kommuniserer med ansatte, gjøre et kjøp og muligens en retur og deretter fylle ut et skjema for evaluering som beskriver hva som skjedde under besøket. Mystery shoppere får betalt for å tilby denne tjenesten.


Hva slags bedrifter bruke mystery shoppere?


Enhver bedrift som omhandler offentligheten kan bruke mystery shoppere: butikker, restauranter, banker, hoteller, salonger, Hjem byggherrer, leiligheten komplekser, bensinstasjoner, kasinoer, auto-forhandlere, auto-servicesentre, kinoer, helseklubber, pet butikker, fornøyelsesparker, optisk leverandører og mer. Du kan få betalt for å få din klippet eller øynene undersøkt, middag, gå til banken, har jobbet på bilen eller fyller opp gass tanken, se på en film, få din hunden preparerte, og mange andre ting du liker å (eller må) gjøre.


Hvor mye tjener jeg?


Gebyrer for en mystery butikk (inkludert kjøp refusjon når et kjøp er nødvendig) kan variere fra ca $10 eller $20 på opp til $50, $100 eller mer. Avgifter vil avhenge av på tiden som kreves, problemer, etc. Tiden det tar å fullføre en butikk og fylle ut skjemaet kan være et par minutter til en time eller lenger.


Mange kjøpere gjør dette i deres fritid, og tjene et par hundre dollar per måned. Noen konsekvent tjene mer – ofte mye mer. Det er ikke uvanlig at en del tid shopper vil gjøre $500 til $1000 eller mer per måned.


Det er noen mystery shoppere som handler på heltid og tjene til livets opphold på denne måten. Det er imidlertid ikke lett, for å være en full tid-shopper. Du vil måtte sjonglere mange tildelinger med forskjellige krav, forfallsdatoer og rapportformater, så du må være veldig disiplinerte og organisert.


Hva er kravene for å bli en mystery shopper?


Du kan være hvilken som helst (voksen) alder, hann- eller hunnkontakt. Du må være observant og i stand til å følge skiltene. Du må være pålitelig. Du trenger ikke å ha en grad eller noen særskilt trening, men god skriftlig ferdigheter er viktig.


Sertifiseringer som tilbys av Mystery Shopping leverandører Association, er nyttige, men er ikke nødvendig.


Mystery shopping selskaper bruke Internett for å rekruttere kjøpere, foreta tildelinger og fullføre rapporter. Internett-tilgang, blir en nødvendighet for å arbeide med de fleste mystery shopping selskaper.


Hvordan kan jeg bli en mystery shopper?


Bruke så mange mystery shopping selskaper som du kan. Legitime mystery shopping selskaper vil ikke belaste deg bruke, slik at betaler ikke å registrere deg med et selskap som sier de får du mystery shopping jobber.


Når du får din første oppdrag, gjøre dem i tide, og gjøre en god jobb. Som vil få deg en vellykket profesjonelle shopper.


Copyright Cathy Stucker.

No comments:

Post a Comment