Thursday, February 23, 2012

Kraftig teknikker For å be om a heve

Du tror sannsynligvis du fortjener en raise. Men sjefen din tror det?


Her er hvordan du går om å overbevise sjefen din at du er virkelig verdt mer enn du har betalt.


Først må du innse at du gjør en god jobb ikke er en god nok grunn til å rettferdiggjøre en raise. Arbeidsgiveren forventer du å gjøre en god jobb. Din ytelse må være "utover" hva andre ansatte i lignende posisjoner gjør. Og du kan ikke stole på sjefen din å gjenkjenne din sanne verdt uten hjelp fra deg. Hvis du ikke ber om en, kan du aldri få en reise.


Så er her hva du gjør. Først, lag en liste over dine spesifikke ferdigheter som OVERSKRIDER du ble hyret til å gjøre jobben. Gjøre listen så nøyaktig som mulig. Gi en detaljert oversikt over hvordan du har slått mål, tatt på seg mer ansvar og bidratt til organisasjonens suksess på måter som var betydelig.


Sekund, gjøre noen undersøkelser, kanskje på et nettsted som Salary.com. Finn ut hva andre i tilsvarende stillinger hos andre selskaper gjør. Hvis det er mer, har du definitivt vil ha denne informasjonen for å sikkerhetskopiere din forespørsel. (Hvis det er mindre, ikke nevne det og være fornøyd med det du tjener!)


Når du har klart ammunisjon, vente til rett tid å spørre sjefen din hvis du kan snakke med ham om resultatene. Tidsberegning er kritisk! Du ønsker å snakke med ham når han er i godt HUMØR. Hvis han er i dårlig humør, distracted av arbeid problemer, eller ellers ikke veldig approachable, vent. Det spiller ingen rolle hvordan ivrig etter er å be om din høyning. Hvis sjefen din ikke er i godt humør, du vil bare være å kaste bort tiden din.


Når du har fastsatt timingen er riktig, kan du fortelle sjefen din at du vil sette pris på hans vurderer gir deg en raise, basert på ytelse "utover". Si du har tatt frihet å skrive ut dine ferdigheter for hans enkel referanse, og gi ham i listen. Deretter omtale (hvis aktuelt) hva ansatte i lignende posisjoner tjener i andre selskap, og gi ham data å sikkerhetskopiere den.


Ikke nevne en bestemt lønn-figur som du vil tjene. Dette er begynnelsen på en forhandlingsprosess, og det første trinnet er å overbevise sjefen din at forespørselen din fortjener vurdering. Når du sender den hinder, må du være forberedt på å foreslå et område, for eksempel en 3-5% økning.


Hvis du har presentert en god sak, og du kjenner fra din forskning som du er verdt mer enn du blir betalt, sjanse er god at du får din høyning. Men det avhenger av mange faktorer, minst av dem kan være sjefen din ønske om å holde deg på hans stab. Han kan enig i at du fortjener en raise, og desperat ønsker å gi den til deg, men dette kan ikke være en avgjørelse han har myndighet til å gjøre. Pluss selskapets-budsjett er en annen viktig faktor. Avhengig av hvor godt ting går, kan det bare ikke være nok i coffers å betale deg hva du er verdt.


Hvis for hva enn grunn du ikke lykkes i å skaffe en raise, må du bestemme hva neste skritt bør være. Hvis du elsker jobben din, kan det hende du villig til å fortsette å jobbe der. Hvis ikke, må du være forberedt på å begynne å se andre steder hvis en høyere lønn er topp prioritet.


Du kan opptrykk/Publiser denne artikkelen hvis du tar med mitt navn og en kobling til dette nettstedet.

No comments:

Post a Comment