Saturday, February 11, 2012

Hvis du skal gå blakk, I det minste Vær ikke lei gjør det

Du kaller club å bestille ditt band og fyren på den andre enden sier, "Jeg kan få samme fra et band nedover gaten for halv pris."


Hva nå? De fleste musikere starte kutte prisene. Sannheten er imidlertid at hvis du ikke er å tjene penger på konserten (eller få noen annen form for betaling), det ikke er verdt å spille.


Og du er sannsynligvis bedre å ikke gjøre noe. Ingenting vil skje for musikkarriere, men minst vil du bli ikke lei.


De fleste musikere har lært at de måtte ta noe at hvis tilbød dem, men det er bare ikke en smart måte å gjøre forretninger. I stedet for å ta en tapende gig, er du mye bedre å tilbringe tiden gjør noe annet som vil få deg penger, enten som er forskning på et nytt marked, nettverk med eksperter eller skrive nye sanger.


Før du tar en gig, kjøre tallene i kalkulatoren Gig, og se hva som skjer. Hvis du ikke kan gjøre det slik at du vil komme fram, kan du begynne å se på andre alternativer.


Men det vil ikke være potensielle fans på denne konserten du er å skru ned? Kanskje... Og dette er nøyaktig hvorfor du trenger å vite hvor mye en ny fan er verdt for deg. Hvis du vet at alle som turer i døren vil til slutt være verdt $10 (i gjennomsnitt) til deg, og du vet det vil være 200 personer gjennom klubben den kvelden, kan konserten være verdt å spille.


Men hvis du ikke vet, du kommer til å skyte en crap.


Hei, hvis du bare vil spille, være min gjest. Men hvis du gjør dette som en virksomhet, behandle det som en.

No comments:

Post a Comment